Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Bowers & Wilkins PI7

Skrevet av / 11.10.21 - 15:44
Bowers & Wilkins PI7

Bowers & Wilkins PI7 har et stort 9,2 mm høyttalerelement til hvert øre – det samme som lillebror PI5. Men dette brukes her bare til bass- og mellomtoneområdet. Diskantområdet har nemlig fått sitt helt eget element.

Det separate diskantelementet er av typen balansert armatur, som i motsetning til et dynamisk element ikke trenger luftinntak for å bevege seg, og som derfor beveger seg mer presist fordi det ikke påvirkes av eksterne lufttrykkvariasjoner. Balansert armatur har også mindre motstand, og er bedre egnet for å gjengi de raske diskantfrekvensene.

 

Fantastiske ørepropper

Bowers & Wilkins PI7 er et par fantastiske, trådløse ørepropper. De har skikkelig bassfundament, og gjengir musikken med en dynamikk jeg ikke kan huske å ha hørt av noen helt trådløse ørepropper. Lyden er varm og nyansert, instrumenter og stemmer kommer frem som den naturligste ting i verden, og det er full kontroll helt til maksimalt lydtrykk. Dette er det nærmeste jeg har hørt små, trådløse ørepropper komme store øreklokker.

Et par fiffige løsninger setter prikken over i-en. For eksempel kan man bruke gjennomhøring og støykansellering samtidig. Men det mest geniale er muligheten for å koble analog kabel inn i ladeetuiet, så man for eksempel kan bruke øreproppene med infotainment-systemet på fly.

Det eneste som mangler er EQ-funksjon i appen, for eksempel hvis man vil pusse ned basspukkelen noe. Og batteritiden kunne godt vært enda bedre. Men ikke hvis det skal gå på bekostning av forsterkerkraft og kontroll!

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top