TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Vi kårer Bowers & Wilkins PI7

De beste helt trådløse proppene

forfatter
Publisert 11.10.21 - 15:44

Bowers & Wilkins PI7 har et stort 9,2 mm høyttalerelement til hvert øre – det samme som lillebror PI5. Men dette brukes her bare til bass- og mellomtoneområdet. Diskantområdet har nemlig fått sitt helt eget element.

Det separate diskantelementet er av typen balansert armatur, som i motsetning til et dynamisk element ikke trenger luftinntak for å bevege seg, og som derfor beveger seg mer presist fordi det ikke påvirkes av eksterne lufttrykkvariasjoner. Balansert armatur har også mindre motstand, og er bedre egnet for å gjengi de raske diskantfrekvensene.

 

Fantastiske ørepropper

Bowers & Wilkins PI7 er et par fantastiske, trådløse ørepropper. De har skikkelig bassfundament, og gjengir musikken med en dynamikk jeg ikke kan huske å ha hørt av noen helt trådløse ørepropper. Lyden er varm og nyansert, instrumenter og stemmer kommer frem som den naturligste ting i verden, og det er full kontroll helt til maksimalt lydtrykk. Dette er det nærmeste jeg har hørt små, trådløse ørepropper komme store øreklokker.

Et par fiffige løsninger setter prikken over i-en. For eksempel kan man bruke gjennomhøring og støykansellering samtidig. Men det mest geniale er muligheten for å koble analog kabel inn i ladeetuiet, så man for eksempel kan bruke øreproppene med infotainment-systemet på fly.

Det eneste som mangler er EQ-funksjon i appen, for eksempel hvis man vil pusse ned basspukkelen noe. Og batteritiden kunne godt vært enda bedre. Men ikke hvis det skal gå på bekostning av forsterkerkraft og kontroll!

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde