Jaybird Freedom

Med versjon to av Freedom, har Jaybird fått orden på passformen, og proppene blir nå sittende hvor de skal.

Blir sittende og spiller godt

Jaybird fikk kritikk for sine forrige Freedom-ørepropper, primært grunnet dårlig passform. De små proppene falt rett og slett ut av ørene. Jaybird har lyttet til dette og sendt Freedom 2 ut på markedet. Endringene i forhold til forrige modell er minimale, men på visse områder ganske avgjørende. [notdevice]

[/notdevice]Her betyr spesielt den større silikonvingen at de nå blir sittende der de skal – en ganske viktig egenskap for treningsørepropper. På selve kabelen er det også skjedd en endring. En smart løsning gjør at du nå kan avkorte ledningen i nakken. Dessverre har Jaybird ikke endret på den innebygde fjernkontrollen, som også inneholder batteriet. Det gir deg fortsatt bare fire timers spilletid, med mindre du klipser på et ekstra batteri, noe som gjør fjernkontrollen altfor stor og tung. Beklager, men det er bare en dum løsning.

Heldigvis er lydkvaliteten god. Den virker kanskje først litt flat, men installerer du den dedikerte appen, kan du justere profilen, slik at den passer bedre til den type musikk du foretrekker. I forhold til prisen er det et stort pluss at man har tenkt på dette, og det vitner om at Jaybird heldigvis også ser god lyd som en parameter i denne kategorien.

Jaybird Freedom 2 er en videreutvikling av et par velspillende ørepropper, som dessverre hadde en ganske dårlig passform. Nå blir de sittende i ørene, og kan dermed anbefales som et verdig alternativ til ørepropper for treningsbruk. De er solid bygget, spiller godt, og blir nå også sittende der de skal. Det eneste reelle kritikkpunktet er batteriet, som fortsatt er for lite. Men ikke utvid med ekstra batteri. Husker man å holde batteriet ladet, burde det imidlertid ikke være noe stort problem.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
VINNERE AV Jaybird Freedom

Mikael Hansen


Siste artikler:

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.