Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Apple MacBook Air 13,6” M2 (2022)

Apples ultrabook har fått ny design og en vitamininnsprøytning som vil noe.

Skrevet av / 01.11.22 - 12:00
Apple MacBook Air 13,6” M2 (2022)

For første gang i manns minne har Apples MacBook Air fått ny design. Vi vinker farvel til det kileformede utseende og sier hei til en slank og lett bærbar maskin som er flat som en pannekake. Men den oppdaterte designen er ikke det eneste nye ved 2022-utgaven av MacBook Air. Den er også den første maskinen vi tester med Apples splitter nye M2-prosessor. Den nye M2-generasjonen er basert på en 5 nm-arkitektur, som gir opptil 100 GB/s minnebåndsbredde, opptil 24 gigabyte integrert minne (mot 16 gigabyte før) og opptil 35 prosent bedre grafikkytelse.

Både i daglig bruk og i Benchmark-tester er den M2-baserede MacBook Air markant raskere enn de slanke Windows-PC-ene i samme prisklasse vi har testet i det siste. Likevel klarer MacBook Air seg helt uten vifter. Uten å bli varm.

Som nevnt har den oppdaterte MacBook Air fått ny design, så den ligner Apples nyeste MacBook Pro-modeller. Det gjelder ikke bare den fysiske fremtoningen, men også diverse komponenter. For eksempel er det innebygde webkameraet blitt oppgradert til 1080p oppløsning, liksom skjermen på MacBook Air nå har fått en såkalt notch i toppen av skjermen, hvor webkameraet sitter plassert.

I tillegg er den savnede magnetiske MagSafe-kontakten til strømforsyningen tilbake, og MacBook Air har fått innebygd hodetelefoninngang som kan takle tungdrevne hodetelefoner med høy impedans.

Apropos lyd, så kommer den nye MacBook Air for første gang med fire innebygde høyttalere, som blant annet gjør den slanke ultrabærbare i stand til å støtte Apple Spatial Audio, når man lytter til musikk eller ser video. Dolby Atmos kan de også klare.

Den nyeste MacBook Air er på alle bauer og kanter den beste Air-modell elektronikkgiganten fra Cupertino noensinne har sendt på markedet. Men det sier vi jo nesten hver gang. Det er bare vanskelig å få armene ned når Apple igjen og igjen overgår sin egen rekordytelse.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top