Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Hvordan en smartklokke kan gjøre livet ditt enklere og mer underholdende

Livet er fullt av rutiner.

Skrevet av - Publisert 27.05.24 - 00:00
Huawei Watch Fit 3

Men det trenger ikke å være kjedelig – i hvert fall ikke hvis du har den rette smartklokken på håndleddet. Alle har ulike krav til smartklokkene sine, men noen ting må være på plass for å få den fulle opplevelsen. Det sier Sofia Björnerfors, som representerer Huaweis forbrukerdivisjon i Norge.

dsa

«Den riktige smartklokken skal være stilig, intuitiv å bruke, fullpakket med gode og presise funksjoner, og ha så mange av dem at du kan velge akkurat hvilke du vil bruke. Og den bør være fleksibel nok til å passe til studier og jobb, løpeturen og klubben om kvelden”, sier hun.

Huawei er en av verdens ledende produsenter av smartklokker, og har nettopp lansert Huawei Watch Fit 3-serien. Klokkene er i mellomklassen og kan kjøpes for under 2 000 kroner – men har design og smarte funksjoner som man vanligvis finner i dyrere smartklokker.

Med utgangspunkt i den iOS- og Android-kompatible Huawei Watch Fit 3-serien har vi samarbeidet med Huawei for å finne seks funksjoner som gjør livet morsommere, enklere og stiligere med en smartklokke.

Sterk design

En smartklokke er ikke lenger synonymt med klumpete design og plastutseende – i hvert fall ikke hvis du velger riktig modell.

Huawei Watch Fit 3-serien er utviklet under slagordet Fashion Squared, der aluminiumsklokken er nesten kvadratisk. En praktisk og stilig funksjon som gir et sporty utseende med et enkelt design. Klokken er vanntett, og reimen kan tilpasses slik at den passer nøyaktig til ethvert håndledd. Kombinert med skjermformatet sikrer dette at klokken sitter både komfortabelt og optimalt i forhold til sensorene som leverer de avanserte målingene Huawei er kjent for.

Med en Huawei Watch Fit 3 på håndleddet kan du styre musikken din, svare på meldinger, ta imot Bluetooth-samtaler, holde oversikt over avtalene dine og finne veien til dem med den innebygde GPS-en. Men du kan også gå et skritt videre og holde øye med søvnkvaliteten og forbedre den ved hjelp av de innebygde, personaliserte forslagene, følge med på menstruasjonssyklusen og overvåke pulsen og kaloriinntaket. Du beholder full kontroll over dataene dine, ettersom de bare samles inn når du gir tillatelse til det.

dsa

Det beste innholdet

Det ytre er viktig – men det som ligger under overflaten er minst like viktig. Huawei har sine egne apper og avanserte algoritmer som utvikles av og stadig utvides ved Huaweis utviklingssentre. Det nyeste av disse er R&D Health Lab, som ligger i Helsinki i Finland. «Vi kan trekke på vår kunnskap og erfaring som en av verdens største smartklokkeprodusenter, noe som betyr at vi med Huawei Watch Fit 3 tilbyr funksjoner på nivå med high-end smartklokker. Målet er å tilby høy valuta for pengene”, sier Sofia Björnerfors.

Med en Huawei Watch Fit 3 på håndleddet kan du styre musikken din, svare på meldinger, ta imot Bluetooth-samtaler, holde oversikt over avtalene dine og finne veien til dem med den innebygde GPS-en. Men du kan også gå et skritt videre og holde øye med søvnkvaliteten og forbedre den ved hjelp av de innebygde, personaliserte forslagene, følge med på menstruasjonssyklusen og overvåke pulsen og kaloriinntaket. Du beholder full kontroll over dataene dine, ettersom de bare samles inn når du gir tillatelse til det.

Huawei Watch Fit 3 veier bare 26 gram og er bare 9,9 millimeter tykk, men har likevel en 1,82-tommers skjerm med ultrasterkt glass og opptil 1500 nits lysstyrke.

Et kraftig grensesnitt

Selv de villeste funksjonene spiller ingen rolle hvis de ikke er lett tilgjengelige. Huawei Watch Fit 3 veier bare 26 gram og er bare 9,9 millimeter tykk, men har likevel en 1,82-tommers skjerm med ultrasterkt glass og opptil 1500 nits lysstyrke. Dette betyr at den tåler vær og vind – og skjermen holder seg skarp selv i direkte sollys. Hvis du er mer interessert i våte elementer, er det ikke noe problem. Huawei Watch Fit 3 er vanntett.

Klokken har et intuitivt grensesnitt og kan enkelt betjenes på farten med både en lett tilgjengelig knapp som gir deg tilgang til favorittappene dine og stemmeassistenten. I tillegg har den en roterende krone, en funksjon som vanligvis forbindes med dyrere klokker.

Den roterende kronen gjør det enkelt å navigere selv om du bruker hansker eller har svette hender, slik at klokken kan brukes aktivt både sommer og vinter, sier Sofia Björnerfors.

Den innebygde lommelyktfunksjonen gir et ekstra lys, perfekt for å finne veien i mørket når du ikke vil slå på lyset – eller hvis du vil få en rask oversikt over omgivelsene dine etter solnedgang.

dsa

Lang batterilevetid

En smartklokke er bare nyttig når den sitter på håndleddet – og derfor bør du alltid fokusere på batterilevetiden når du skal kjøpe en ny smartklokke.

Huawei Watch Fit 3 er bygget med et batteri som kan vare i opptil 10 dager ved normal bruk – og en uke ved tung bruk, der for eksempel GPS-en er i bruk mesteparten av tiden. Den er også rask til å slå seg på. Hvis batteriet begynner å bli tomt, kan du forlenge batteritiden med en dag med bare ti minutters lading.

dsa

En trofast treningskamerat

Enten du akkurat har begynt å trene eller allerede trener på høyt nivå, kan en smartklokke støtte deg i arbeidet.

Det er standard at en smartklokke måler skritt og distanse, men Huawei Watch Fit 3 kan ta treningsinnsatsen et stort skritt videre, sier Sofia Björnerfors. Det finnes over 100 innebygde treningsfunksjoner, og klokken kan gi deg personlige råd om optimal trening etter hvert som den blir bedre kjent med deg, sier hun.

Huawei Watch Fit 3 har også en funksjon med tre ringer som grafisk indikerer hvor du befinner deg i den daglige treningen – funksjonen er basert på WHOs anbefalinger for daglig bevegelse og kan minne deg på å holde deg i bevegelse selv på de mest stillesittende dagene.

Hvis du ønsker det, kan den i tillegg gi deg anbefalinger om riktig kosthold og sørge for at du får i deg nok kalorier og næringsstoffer til å kickstarte helsereisen din på en morsom og motiverende måte.

Full kompatibilitet

En smartklokke bør fungere sømløst med alt det andre utstyret ditt, slik at nyttig informasjon kan utveksles mellom enhetene dine når du har gitt tillatelse til det.

Huawei Watch Fit 3 er fullt kompatibel med både Android og iOS og kan synkroniseres med treningsappen Strava, som er en av de mest populære i Norge. Dette gjør det enda enklere å alltid ha din personlige assistent lett tilgjengelig på hånden.

dsa
Lyd & Bilde Marketing

UEFA Euro 2024 – De beste TV-ene til fotball-EM

Seks premium hodetelefoner: Hvem tar tronen?

Garanterer god stemning på sommerfestene

Scroll to Top