Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annonsørinnhold: MSi

MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner

Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.

Skrevet av - Publisert 01.03.23 - 08:05
MSi

MSI, et av verdens ledende merker innen bærbare datamaskiner, presenterer nå sine helt nye laptops, som er utstyrt med de nyeste NVIDIA GeForce RTX 40-serie GPU-er og opp til 13. generasjon Intel Core HX-prosessorer. Med det store spranget i forbedring av ytelse og den prisbelønnede anerkjennelsen på CES flytter MSI grensen for ytelse og innovasjon med den helt nye serien av bærbare maskiner.

De nyeste bærbare fra MSI drives av den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen, som gir et kvantesprang i ytelse med AI-drevet DLSS 3 og muliggjør livaktige virtuelle verdener med full ray tracing. Dessuten optimerer Max-Q-teknologipakken systemets ytelse, batteritid, strømforsyning og akustikk for maksimal effektivitet. Åtte av de nye bærbare MSI-bærbare er NVIDIA Studio-godkjent takket være den høye yteevnen, ikke kun i Content Creation-serien, men også i Gaming-, Business- og Productivity-serien.

3D-skapere får tilgang til NVIDIA Omniverse™, en RTX- og AI-aktivert plattform som kobler sammen 3D workflows, og erstatter lineære pipelines med live-sync creation, som gjør det mulig for kunstnere å iterere raskere og lettere enn noensinne.

Støttet av NVIDIA Studio-teknologier til kreative brukere nyter produkter med NVIDIA RTX™ GPU-er godt av RTX-optimaliseringer i over 110 kreative apper, NVIDIA Studio-drivere for det høyeste nivået av stabilitet og ytelse i kreative apper og eksklusive AI-drevne NVIDIA-verktøy: Canvas, Broadcast og RTX Remix. MSI Stealth-, Creator Z- og Prestige-seriens bærbare maskiner er installert med NVIDIA Broadcast, som forvandler ethvert rom til et hjemmestudio ved hjelp av AI.

De nye MSI laptopene har også de splitter nye Intel 13. generasjons prosessorer med en samlet forbedring av ytelse på opptil 45 prosent, som skyldes det økende antallet kjerner og turbofrekvensen.

Helt nye gaming-serier: mer kraftfulle enn noensinne

Den nye MSI gaming-laptopen leveres med et nytt eksklusivt system til kjøling, som er med på å gjøre gaming-serien sterkere enn noensinne. Alle varmerør har blitt redesignet til delte rør, dedikerte rør og VRAM-eksklusive rør for å sikre at ytelsen er på topp. Som ledd i ytelsesforbedringen er alle MSI-laptops i Geforce RTX 40-serien – helt fra innstegsmodellene i Katana-gamingserien til high-end Titan-serien – utstyrt med MUX-designen, som gjør det mulig å aktivere Discrete Graphics Mode via MSI Center, som frigjør enda mer GPU-kraft.

Med det estetiske design-mottoet har MSI lansert mer enn 10 nye gaming laptops med ID design, og har også benyttet skjermer med 16:10 QHD+-oppløsning og 240 Hz oppdateringsfrekvens i high-end gamingseriene Raider GE, Vector GP og Stealth. I tillegg gjør den eksklusive futuristiske designen med gjennomsiktige taster det lettere for gamerne å navigere ved hjelp av styring og snarveier, som gir en vesentlig bedre spillopplevelse.

Titan GT series/ Raider GE series/ Vector GP series: ekstremt kraftfulle

 

De prisbelønte Titan GT og Raider GE er utstyrt med toppklasse-prosessoren i9-13980HX og opp til GeForce RTX 4090 Laptop GPU sammen med den eksklusive MSI OverBoost Ultra-teknologien, som kan presse prosessorer og grafikk til en total effekt på 250 watt, eller støtte 5,2 GHz-frekvens på tvers av 8 P-kjerner, avhengig av arbeidsbyrden.

For å kunne vise disse fantastiske prestasjonene er Titan GT og Raider GE utstyrt med skjermer i verdensklassen. Titan GT har fått verdens første 4K/144Hz Mini LED-skjerm med over 1000 nit lysstyrke og over 1000 lokale dimming-soner, mens Raider GE er utstyrt med QHD+ 240Hz-skjerm i 16:10-format. Disse toppklasse-skjermene presenterer tydelig hvert bilde som kommer fra den kraftfulle maskinvaren.

The Raider GE series har et nytt kabinett med en oppgradert og både lekker og futuristisk matrix-lysstripe. Det gjelder også Vector GP-serien med både den lave profilen og minimalistisk ny design, og den imponerende ytelsen som gjør den til et populært valg for brukere innenfor vitenskap og teknikk.

Stealth-serien: slank og skarp over hele linjen

 

Den slanke, kraftfulle prisvinnende Stealth-serien fås nå i en rekke størrelser: 14, 15, 16 og 17 tommer. Inkludert de nye Stealth 14 Studio and Stealth 16 Studio, som begge er utført i en magnesium-aluminiums-legering, som gir et slankt og lett kabinett. Stealth 14 Studio er dessuten utstyrt med MSI Vapor Chamber-kjøling, som gjør den til den mest kraftfulle 14-tommers gaming-laptopen. Stealth 16 Studio leveres med et treveis Dynaudio-lydanlegg med 6 høyttalere, som gir en fengslende og underholdende opplevelse. For å kunne gi en enda bedre ytelse er Stealth 17/16/14 Studio dessuten NVIDIA Studio-validerte, og oppfyller forskjellige behov på tvers av spill og innholdsproduksjon.

For å gi en medrivende og fantastisk opplevelse og en revolusjonerende høy oppdateringsfrekvens har Stealth 15 fått en OLED-skjerm med 240 Hz og under 0,2 ms responstid. Den støtter også DCI-P3-fargespektret 100 prosent, noe som gir brukeren mulighet til å oppleve nye høyder i spillet.

De nyeste MSI-laptopene er drevet av den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen, som gir et kvantesprang i ytelse med AI-drevet DLSS 3, og muliggjør livaktige virtuelle verdener med full ray tracing.

Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword series: bredt utvalg for gamere

Og så introduseres den helt nye serien av gaming laptops, Cyborg 15. Den har en futuristisk og gjennomsiktig kabinett-design, hvor du kan se de mekaniske og elektriske delene gjennom kabinettet. Med det tynne og lette ytre og cyberpunk-inspirerte designet, er Cyborg 15 det perfekte valget for de som finner alminnelige gaming-laptops ordinære og kjedelige.

MSI har også oppdatert de populære gaming-seriene Katana, Sword og Pulse med det siste nye innen grafikk og prosessorer for en bedre gaming-ytelse. I tillegg fås Pulse, Katana og Sword nå med MUX-switch. Gamere kan dermed enkelt skifte mellom hybrid grafikk-modus og diskré grafikk-modus via det innebygde MSI Center.

Creator Z Series: dominerende og skapende kraft

The CNC-fremstilte pene kabinettet er ikke det eneste høydepunktet i content creation-serien – Creator Z-seriens ytelse er nå på et helt annet nivå. Den nyeste Creator Z17 HX Studio / Creator Z16 HX Studio er utstyrt med de beste 13. generasjons Intel HX-serie prosessorer og er også blitt sertifisert av NVIDIA Studio. Med Vapor Chamber-kjøling får Creator Z-serien markedets mest kraftfulle og kreative laptops.

I tillegg kommer støtte av den helt nye MSI Pen 2. Den prisbelønte MSI Pen 2 benytter den siste MPP2.6-teknologien med 4096 trykknivåer og haptisk feedback, så det føles som å skrive på ordentlig papir. MSI Pen 2 kan dessuten brukes som en alminnelig blyant på papir, uten at man må skifte til en vanlig blyant.

Prestige series: slank og kraftig

 

Prestige-seriens styrke har nådd et nytt nivå. Den nye Prestige 14 Evo og Prestige 16 Evo støtter opptil de seneste Intel Core i7 H-serie prosessorer, som gir brukerne en lett, men kraftig opplevelse. Samtidig har Prestige 16 Studio også GeForce RTX 40 Series Laptop GPU-er og er NVIDIA Studio-validert, som lover enda bedre produktivitet og maksimal stabilitet.

Den helt nye 13-inch Prestige 13 Evo er den letteste maskinen i hele MSI-serien, bygget av en magnesium/aluminiumslegering, og veier kun 990 gram. Prestige 13 Evo er også utstyrt med et batteri med stor kapasitet på 75 Whr, som kan holde maskinen gående i 15 timer.

Modern-serien er også blitt fornyet med nye fargemuligheter med fargene star blue og beige rose.

Alle de seneste MSI laptopene kan nå også forhåndsbestilles. Velg en av de nyeste MSI laptops og ta spranget til noe helt enestående!

Lyd & Bilde Marketing

Er dette fremtidens trådløse PA-system?

Endelig virkelig trådløse

Engasjement og spilleglede i bøttevis

Scroll to Top