Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Annonsørinnhold: MSi

Få en notebook som er klar til alle utfordringer

Verden forandrer seg raskt – og det gjør kravene til din notebook også. Vi guider deg gjennom utfordringene – og viser deg de mulighetene du har for å bli klar til den fremtiden som venter like rundt hjørnet.

Skrevet av - Publisert 30.03.22 - 09:00
MSi

De fleste kjenner den daglige irritasjonen når din ellers så trofaste notebook er blitt et par år gammel. Den bruker lengre tid på å utføre standardoppgaver, og den må til og med gi opp noen av de mer krevende oppgavene – uansett om det er spill, grafikk, produksjon av content eller annet som krever solid maskinkraft. 

MSI er blant verdens absolutt sterkeste når det gjelder high-end datamaskiner. Gamere har visst det i årevis. Med en ny serie sterke notebooks markerer selskapet seg også innenfor jobb- og studiemaskiner.

Maskinen for de store oppgavene

Datamaskinen er en integrert del av studielivet og arbeidslivet for de aller fleste – og innenfor felter hvor det jobbes med å skape digitale opplevelser eller modellering, er det et evig stigende behov for datakraft og sterke grafiske ytelser. 2D- og 3D-rendering og kompliserte designoppgaver kan få de fleste maskiner til å gå tomme.

1204892

Sterk ytelse er også svært avgjørende i de tech-revolusjonene som venter like rundt hjørnet.
Blockchains mange muligheter innenfor NTFs og kryptovaluta er allerede i gang med å endre vår måte å bruke datamaskiner og internett på. Men viktigst av alt er metaverset. Det omfatter hele vår måte å tenke på digitale flater og digitalt samvær.

Det er komplekst, men forenklet kan man si at det handler om å smelte den digitale og den virkelige verden sammen, uansett om det er i form av spill, i arbeidslivet eller i det sosiale samværet.

MSIs sterke erfaring innenfor high-end-gaming og de krav kresne gamere stiller, har støttet utviklingen av lynraske og driftssikre maskiner til krevende arbeidsoppgaver – og til metaversets mange muligheter. Anbefalingen er som minimum en Intel core i7 prosessor og RTX 3070 grafikkort eller over, for at prosessene kan kjøre uten problemer. 

GS66 er utstyrt med 12. generasjons i7-prosessor, som er sterk til både de mest krevende spill og til de tyngste grafiske utfordringene. Kjølesystemet Trinity + med de revolusjonerende bare 0,1 millimeter tynne bladene sikrer problemfrie prosesser, selv når utfordringene er størst.

Det er komplekst, men forenklet kan man si at det handler om å smelte den digitale og den virkelige verden sammen, uansett om det er i form av spill, i arbeidslivet eller i det sosiale samværet.

Oversikt og effektivitet

Innholdsskapere og andre som trenger den fulle oversikten, kan ofte komme til kort med en alminnelig bærbar. Selv når musklene i maskinen er store nok, kan skjermen være et problem – det kan rett og slett være for vanskelig å få en fornemmelse av det samlede verket. 

Det er det tatt høyde for i designen av Z16-serien fra MSI.

CreatorPro Series scenario photo 24 Z17

Z16 er utstyrt med en 16:10-skjerm som er spesielt skapt for innholdsskapere. Det gir langt bedre muligheter for å ha oversikt over komplekse prosjekter og få øye på de detaljene som må endres for å skape det perfekte innholdet. 16:10-formatet legger seg forøvrig tett på det gylne snittet – den matematiske regelen som har stor betydning for vår estetiske oppfatning av et motiv.

Med de to Thunderbolt 4-portene blir Z16 enda mer effektiv og fleksibel. Thunderbolt er Intels eget forbindelsessystem, som sikrer problemfri og lynrask dataoverføring, oppkobling til annen maskinvare og eksterne skjermer, og til lading. Hvis man fortsatt bruker USB til overføringer, vil Thunderbolt føles som et skifte fra en sykkel til en sportsbil. 

CreatorPro Series scenario photo 27 Z17

Datamaskinen til studiedager og gamingnetter

Den perfekte studiemaskinen skal levere høy hastighet, skarpe bilder, og være i stand til å håndtere flere oppgaver på en gang. De fleste har opplevd frustrasjonen når det ikke er mulig å ha flere browser-vinduer åpne uten at maskinen plutselig begynner å pruste og hakke – eller når man ikke kan koble til en ekstern skjerm til de oppgavene som krever større skjermflate eller flere skjermbilder ved siden av hverandre. 

msi katana gf66 11ue 088neu 156 barbar gaming pc i7 11161000306015 144 pdp zoom 3000

Modellene GF65 og GF66 løser de problemene – og har også rå styrke nok til å håndtere lette indie- og esporttitler som Apex og Valorant når det er tid for en pause fra studielivet.

Det skyldes ikke alene prosessorkraften og de ultraskarpe skjermbildene som kjennetegner begge modellene. MSIs eksklusive kjølesystem spiller den største rollen når maskinen skal levere den ultimate prestasjonen, når du gamer eller kjører mange samtidige prosesser.

Lyd & Bilde Marketing

Focal-lyd i Tesla: Så enkelt – så bra!

Er dette fremtidens trådløse PA-system?

Endelig virkelig trådløse

Scroll to Top