Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Annonsørinnhold: Motorola edge 30 Pro

Motorola edge 30 Pro – din følgesvenn i en lynrask hverdag

I en verden der alt snurrer raskere trenger vi en smarttelefon som kan holde tritt.

Skrevet av - Publisert 08.01.21 - 09:53
Motorola edge 30 Pro

I en verden der alt snurrer raskere trenger vi en smarttelefon som kan holde tritt. Uansett om det handler om å skape, skrive, spille eller strømme regner vi med at smarttelefonen vår fungerer som en forlengelse av oss selv, og at den holder følge når vi trenger den mest. Derfor presenterer Motorola sin nye flaggskipmobil i edge-serien: edge 30 Pro. En telefon der hastighet står i fokus.

Edge 30 Pro har markedets raskeste mobile plattform, Qualcomm® Snapdragon™ 8 gen 1. Takket være denne kan du oppleve 3–4 ganger raskere ytelse i favorittappene dine med støtte av Qualcomms raskeste AI-motor noensinne. Edge 30 Pro benytter kunstig intelligens i alt fra fotografering til spill til tilkobling – samtidig som ytelse, batteritid og effektivitet er forbedret.  

Med en hyperrask oppdateringsfrekvens på 144 Hz sørger den 6,7″ Max Vision OLED-skjermen for en sømløs brukeropplevelse, som enkelt og smidig bytter mellom apper og gir utmerket respons
når man spiller spill. Oppdateringsfrekvensen justeres automatisk basert på innholdstypen for å gi en best mulig skjermopplevelse. Alt dette sammen med lynraske 5G-hastigheter.

Telefonene våre må ikke bare holde et høyt tempo, men de må også være utholdende. Derfor kommer Motorola edge 30 Pro med et massivt 4800 mAh-batteri som lar deg dra nytte av alle de fantastiske funksjonene uten at du trenger å bekymre deg for om telefonen går tom før strøm når du er på farten. Man kan også være raskt tilbake med full kraft når man trenger det. Med Motorolas raskeste ladeteknologi noensinne får du over 50 % lading på bare 15 minutter.

Fang hverdagen

I dag regner vi med at mobilen vår skal kunne være med og fange alle øyeblikk vi ønsker å minnes, både dag og natt, i bevegelse og i stillbilde – og det med skarpe detaljer. 

Edge 30 Pro gjør det enkelt å fotografere som en proff ved hjelp av kunstig intelligens og funksjonene Auto Smile Capture og Smart Composition. Takket være den innebygde Low Light AI Selfie-algoritmen trenger du ikke å tenke på å bytte til modus for svakt lys – telefonen tenker på det for deg og slår dette på automatisk i svakt lys. Den lyser da opp skygger, gjør bildet mindre kornete og forbedrer fargen. Det går fort å la telefonen gjøre jobben – alt du trenger å gjøre er å sikte og fotografere.

Smarttelefoner har muligheten til å gjøre så mye mer enn hva vi vanligvis bruker dem til, og Motorola ønsker å frigjøre det fulle potensialet via trådløs tilkobling og PC-kompatibilitet.

Om du heller vil ha mer kontroll over fotograferingen og ønsker å styre kamerafunksjonene, kan du enkelt få full kontroll via Pro-modusen. Med Pro-modusen kan du justere innstillinger som du finner på et profesjonelt SLR-kamera, som hvitbalanse, lukkertid, ISO, eksponeringskompensasjon og fokus.

For den som foretrekker å fange hverdagen i bevegelig format, kan edge 30 også spille inn videoer som oppfyller HDR10+-standarder for fargepresisjon, fargeomfang, lysstyrke og kontrast. Enheten har også virkelighetstro 8K-oppløsning som gir en bildekvalitet med over 26 millioner piksler – den høyeste videooppløsningen som er tilgjengelig på en smarttelefon i dag.

Klar for alt! 

Hvis du vil raskt i gang, kan Task Group-funksjonen hjelpe deg. Med en enkelt berøring åpner du opptil fem forskjellige programmer samtidig – hver med sitt eget vindu fordelt på de to skjermene, akkurat som du vil ha det. Et trykk på den spesielle Task Swap-tasten får vinduene til å bytte plass, slik at du raskt kan skifte mellom oppgavene. Og ViewMax-funksjonen kan du bruke hvis du vil ha et enkelt vindu til å bre seg ut over begge skjermene.

Smarttelefoner har muligheten til å gjøre så mye mer enn hva vi vanligvis bruker dem til, og Motorola ønsker å frigjøre det fulle potensialet via trådløs tilkobling og PC-kompatibilitet. Den smarte funksjonen Ready For gjør deg klar for alt som hverdagen har å by på, og forsterker alt som telefonen din allerede kan. Du kan nå spille favorittmobilspillene dine på en TV eller ekstern skjerm. Ready For skaper en konsollignende opplevelse med hastigheten fra 5G og kraften fra en lynrask prosessor. Du kan også koble til en Bluetooth®-kontroll for enda mer oppslukende spilling.

En annen finesse hos edge 30 Pro er at du kan flytte videosamtalene dine til en TV, slik at det føles som om dere er i samme rom. Ready For bruker telefonens kameraer med ultrahøy oppløsning i stedet for selfiekameraet for å få skarpere videokvalitet. Smart programvare sporer samtidig bevegelser fra side til side og sørger for å holde alle i bildet. 

I tillegg til dette kan du bruke telefonen og alle appene på en ekstern skjerm for å få en komplett skrivebordsopplevelse, og du kan til og med legge til et Bluetooth®-tastatur og en Bluetooth®-mus. Dermed kan du skape en stilren og bærbar arbeidsflate med fri sikt over flere vinduer samtidig. Skriv og send e-post raskere, og rediger bilder og videoer enklere. Du får et større bilde av alt du vanligvis gjør på smarttelefonskjermen.

I fjor introduserte Motorola også Ready For PC, som gir tilgang til mobilapper og PC-filer på samme skjerm. Det er mulig å jobbe med to filer samtidig, dra og slippe filer mellom enhetene og kontrollere telefonens varslinger på en skjerm. Funksjonen fungerer nå på både Windows 10 og Windows 11, og Motorola har gjort det enklere enn noensinne å koble til og velge sin egen opplevelse. Brukerne kan virkelig ta multitasking ett skritt videre, og de har samtidig tilgang til både de tilkoblede enhetene for maksimal effektivitet.

Motorola vil med det bli en selvsagt forlengelse i hverdagen som byr på både fart og kraft samt kreativitet og produktivitet – for du kan stole på at edge 30 Pro holder følge når du trenger den mest. 

Lyd & Bilde Marketing

Focal-lyd i Tesla: Så enkelt – så bra!

Er dette fremtidens trådløse PA-system?

Endelig virkelig trådløse

Scroll to Top