Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Et lekkert og klassisk klokkedesign og smart funksjonalitet utelukker ikke hverandre i denne nye serien av smartklokker.

Skrevet av - Publisert 05.02.24 - 00:01
Huawei Watch GT 4

Smartklokker er ofte kjennetegnet av et sporty og høyteknologisk design; en solid urkasse, plast- eller gummireimer, synlige og fremtredende knapper og masse lys og effekter.

Denne looken fungerer godt på joggeturen og på treningssenteret, men passer kanskje ikke like bra når man bytter ut treningstightsen med kontorklær eller tar på seg finstasen for å gå på restaurant, der gummireimer og plastdeler krasjer med outfit-en.

Noen elektronikkprodusenter er oppmerksomme på utfordringen. En av dem er Huawei, som siden utviklingen av sin første smartklokke har hatt fokus på at klokkene skal kunne brukes 24 timer i døgnet – og til alle anledninger. Klokken skal være like mye et tilbehør som en smartklokke.

For det er ikke alle som har lyst til å gå med en sportsklokke i plast til et møte på jobben eller på en fin restaurant om kvelden. Men med et lekkert design kan man få lyst til å ha klokken på seg hele tiden.

Med den nyeste Huawei Watch GT 4-serien har vi tatt enda et skritt videre, ved at vi først begynner med å designe en vakker klokke basert på klassiske klokker og deretter integrere de smarte funksjonene, forteller Sofia Björnerfors, som representerer Huaweis forbrukeravdeling på det skandinaviske markedet.

Nylig har Huawei Watch GT 4-serien blitt utvidet med en ny grønn versjon som henter inspirasjon fra regnskogen og er utstyrt med en reim laget av resirkulert nylon fra verdenshavene.

Kort vei til toppen

Klokkene har naturligvis utallige nyttige funksjoner for trening og sport, helsemålinger og hverdagslivet – og kombinasjonen av design og teknologi har blitt godt mottatt av kundene. Til tross for at Huawei «kun» har vært på smartklokke-markedet i 10 år, har selskapet allerede en pallplassering, blant de tre ledende produsentene på verdensbasis, ifølge egne tall.

dsa

Nylig har Huawei Watch GT 4-serien blitt utvidet med en ny grønn versjon som henter inspirasjon fra regnskogen og er utstyrt med en reim laget av resirkulert nylon fra verdenshavene. Den introduseres på det norske markedet i februar. Dermed omfatter serien seks ulike versjoner i to forskjellige størrelser, noe som betyr at du kan finne en klokke som passer både kroppstype og din personlige stil.

Urkassene fås i både svart og klassisk stål og titan, og reimene er laget av enten stål, hvitt og naturfarget lær eller gummi. De kan enkelt byttes ut, slik at klokken kan brukes med gummireim når du er ute i naturen, og med elegant lær eller stål når anledningen krever det.

Uendelige muligheter

Denne fleksibiliteten strekker seg også til de intelligente delene av smartklokkene. Klokkene har selvfølgelig et bredt spekter av smartfunksjoner – fra pulsmåler, skritteller og søvnregistrering til kalenderstyring, mulighet til å motta samtaler og GPS-funksjonalitet. Men samtidig har den også nærmest uendelige muligheter for å tilpasse design og brukergrensesnitt gjennom Huawei Health-appen.

dsa

«Det er viktig at det finnes noe for enhver smak, og at det er enkelt å tilpasse uttrykket i løpet av dagen. Derfor er det også mulig å variere hvilke funksjoner som skal være synlige. På treningssenteret eller løpeturen vil man gjerne ha full oversikt over bevegelse, puls og så videre, men når man slapper av i sofaen om kvelden, er ikke det like nødvendig. Derfor har vi gjort det enkelt å justere brukergrensesnittet ved å sveipe, slik at du alltid kan tilpasse klokken til situasjonen du befinner deg i.»

Alle funksjoner i Huawei Watch GT 4-klokkene er utviklet av Huawei selv med utgangspunkt i strategien om at kontinuerlig utvikling er avgjørende for å holde seg på topp. Senest har Huawei åpnet et utviklingssenter kalt R&D Health Lab i Helsinki i Finland, der forskere jobber målrettet for å videreutvikle og finjustere Trusport-algoritmen, som er kjernen i klokkens registrering av sportsaktiviteter.

dsa

At klokkene er uavhengige betyr imidlertid ikke at de skaper problemer i hverdagen for brukerne. Huawei Watch GT 4-klokkene er fullt kompatible med både Android og iOS – og batteritiden er opptil 14 dager for de største klokkene i serien.

Alle funksjoner i Huawei Watch GT 4-klokkene er utviklet av Huawei selv med utgangspunkt i strategien om at kontinuerlig utvikling er avgjørende for å holde seg på topp. Senest har Huawei åpnet et utviklingssenter kalt R&D Health Lab i Helsinki i Finland, der forskere jobber målrettet for å videreutvikle og finjustere Trusport-algoritmen, som er kjernen i klokkens registrering av sportsaktiviteter.

«Vi vil at produktene skal være en naturlig del av hverdagen til kundene våre, slik at de til enhver tid har best mulig oversikt over søvn, aktiviteter og andre målinger. Derfor har vi alltid prioritert å utvikle batterier med lang batteritid, kort ladetid og mulighet for trådløs lading», sier Sofia Björnerfors.

dsa
Lyd & Bilde Marketing

Et uvanlig godt kjøp

Vi trodde de var dyrere

De låter like godt som de ser ut

Scroll to Top