Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Følelsen av å være sliten på den helt riktige måten etter en løpetur, et besøk på treningssenteret eller tennis- eller basketballbanen er vanskelig å slå

Skrevet av - Publisert 31.05.24 - 10:00
Huawei Watch Fit 3

Det føles godt å ha brukt kroppen, å kjenne at nye krefter er på vei inn, å være i kontakt med hver eneste muskel og sene i kroppen. Det er deilig å være aktiv.Men det er altfor lett å la være. Å sitte i sofaen med datamaskinen eller telefonen, vel vitende om at du kaster bort tid og ikke gjør noe godt for verken kropp eller sjel.

das

Hvis du kjenner deg igjen i dette, er du ikke alene. Da elektronikkprodusenten Huawei gjennomførte en stor europeisk undersøkelse i fjor, var bare halvparten av de spurte fornøyd med sin fysiske form. Hele 91 prosent ønsket å forbedre livsstilen sin på minst ett helseområde.

Huawei har nettopp lansert Huawei Watch Fit 3, en stilig smartklokke til under 2000 kroner med et vell av funksjoner som kan gi deg oversikt over helsen din og støtte deg i treningen. Og den rette smartklokken kan være den perfekte treningskameraten, sier Sofia Björnerfors fra Huaweis forbrukeravdeling i Norge.

En god smartklokke kan ikke bare hjelpe deg med å sette deg mål og holde dem, den kan også gi deg råd underveis og holde deg oppdatert på den generelle helsen din.

“En god smartklokke kan ikke bare hjelpe deg med å sette deg mål og holde dem, den kan også gi deg råd underveis og holde deg oppdatert på den generelle helsen din.”

Slike målinger krever svært nøyaktige målinger – og Huawei legger stor vekt på å ligge i forkant når det gjelder banebrytende teknologi og målemetoder som gjenspeiler virkeligheten. Huawei driver flere utviklingssentre rundt om i verden – og nylig har Skandinavia også fått et av dem, Huawei Health Lab, som ligger i Helsinki i Finland.

dsa

En trener lett tilgjengelig

Huawei Watch Fit 3 er designet fra innsiden og ut for å fungere som en trener som alltid er lett tilgjengelig. Klokken er IoS- og Android-kompatibel og kan synkroniseres med den populære treningsappen Strava. Skjermen tåler opptil 1500 nits, noe som betyr at den kan leses av selv i det sterkeste sollyset.

Armbåndene er spesialdesignet for å holde klokken komfortabelt og godt på plass på håndleddet, slik at sensorene kan måle dataene dine. Og brukergrensesnittet er lett tilgjengelig med en roterende krone, en knapp og intuitive apper. Klokken er blant annet designet med en funksjon med tre ringer som gir deg en grafisk oversikt over den daglige aktiviteten din. Ringene er basert på WHOs anbefalinger for daglig bevegelse og kan gi deg en dytt på de mer stillesittende dagene.

Personlig tilpassede råd

Med muligheten til å måle over 100 forskjellige sports- og treningsaktiviteter, som dekker alt fra løping og sykling til pilates og svømming, kan den vanntette Huawei Watch Fit 3 brukes til de fleste sports- og bevegelsesformål. Den har også innebygde programmer som hjelper deg med øvelsene i treningen din.

Etter hvert som klokken blir kjent med deg – gjennom dataene den måler i det daglige – kan den bli en stadig mer personlig coach.

“Du kan få personlig tilpassede råd. Basert på data om kroppens tilstand, været og målene du har satt deg, kan klokken hjelpe deg med å få den beste treningsøkten. Den kan for eksempel foreslå en tre kilometer lang gåtur hvis været er bra, eller en avslappende pilatesøkt hvis kroppen er sliten”, sier Sofia Björnerfors om klokken, som også kan hjelpe deg før og etter treningen. En spesiell oppvarmings- og tøyningsguide sørger for at du både får en riktig start på treningsøkten og en god avslutning, noe som reduserer risikoen for skader.”

Sett deg mål

Huawei Watch Fit 3 har mye å by på for den som trener litt mer tilfeldig – men hvis du velger å sette deg et klart mål, kan smartklokken også hjelpe deg takket være den innebygde og AI-baserte løpeplanen.

dsa

Løpeplanen bruker prestasjonsdata fra dine tidligere løpeturer til å lage en personlig treningsplan basert på dine mål og ditt nåværende formnivå. Hvis du for eksempel ønsker å kunne løpe fem kilometer på to måneder, vil klokken gi deg en detaljert plan og forslag til når og hvordan du skal trene, forklarer Sofia Björnerfors, som også fremhever den innebygde GPS-en og temposenteret, der du kan følge med på hjernens rytme og distanse i sanntid. Dette hjelper deg med å holde et tempo – og følge med på forbedringer uten tid. Og det er rom for moro også – klokken kan gi deg forskjellige «medaljer», og den kan forutsi hvor lang tid det vil ta deg å løpe et maraton basert på dine nåværende treningsdata.

Huawei Watch Fit 3 vil ikke være en plage å ha rundt beinet – eller rettere sagt armen. Med en tykkelse på 9,9 millimeter og en vekt på bare 26 gram er den en av de minste og letteste klokkene i sin klasse, til tross for den store og tydelige skjermen.

dsa

Hold oversikt over søvn og ernæring

Kroppen din trenger drivstoff – både i riktige mengder og med riktig sammensetning. Med den innebygde kostholdsdagboken i Huawei Watch Fit 3 kan du registrere hva du spiser og få en detaljert analyse av næringsinntaket ditt. Dette kan hjelpe deg med å innse om du for eksempel får i deg for mye sukker eller for lite protein. Det er nyttig for å sikre at kroppen får i seg de næringsstoffene den trenger for å prestere optimalt.Det blir ofte oversett, men søvn er nesten like viktig som ernæring. Huawei Watch Fit 3 leveres med Huawei TruSleep 4.0, som overvåker søvnkvaliteten din. Den kan identifisere vanlige søvnproblemer og gi deg forslag til hvordan du kan forbedre søvnen din, slik at du er klar for både hverdagen og de harde treningsøktene. Det er ikke noe problem å bruke klokken døgnet rundt – batteriet holder i 10 dager ved vanlig bruk og kan lades opp til en ny dag på bare 10 minutter.

At en smartklokke kan bidra til å optimalisere både trening og generell helse, dokumenteres også av Huaweis egen store europeiske helseundersøkelse. Den viser at 87 prosent av smartklokkebrukerne har brukt informasjonen fra klokkens registreringer til å endre atferden sin i en sunnere retning på ett eller flere områder. Tre fjerdedeler har brukt informasjon fra klokken til å få profesjonell hjelp eller tilleggsinformasjon når målingene har vist at ting kan forbedres.

“Med riktig bruk kan en smartklokke være til stor hjelp i hverdagen”, konkluderer Sofia Björnerfors.

dsa
Lyd & Bilde Marketing

Hermetikkåpneren

Veggpryd med lyd

Skarpe skyts i premiumklassen

Scroll to Top