Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Annonsørinnhold: ASUS Chromebook Flip CX5

Enkelhet, fleksibilitet og sterkt design møtes i Chromebook fra ASUS

ASUS Chromebook Flip CX5 er laptop og nettbrett i ett – og er klar til bruk i det øyeblikket du starter den.

Skrevet av - Publisert 05.10.22 - 08:45
ASUS Chromebook Flip CX5

Tidlig om morgenen når nyheter og mailer blir sjekket over morgenkaffen. Om formiddagen når maskinen tas opp av vesken på toget for raskt å få et overblikk over dagens program og hva som skjer på de sosiale mediene. Ettermiddagen – når det er tid for å strømme en episode av yndlingsserien og litt onlineshopping. Om kvelden når det går et par kapitler av den siste krimen under dynen, før maskinen og du selv faller til ro for natten. Og alle disse tidspunktene i løpet av dagen hvor du trenger et avbrekk, se de nyeste beskjedene eller finne oppskriften på middagen.

Hverdagen i en digital verden stiller sine krav til elektronikken. Telefonens skjerm er ofte for liten til å få fullt utbytte av strømmeopplevelser eller bilder på sosiale medier. En bærbar maskin bruker tid for å slå seg på, og programmene skal åpnes. Og et nettbrett er riktig nok på med det samme, men mangler mange av de mulighetene som finnes i en bærbar datamaskin – ikke minst muligheten for komfortabelt og raskere å skrive svar og interagere med verden omkring deg.

ASUS har funnet løsningen på utfordringen i en enkelt løsning. Chromebook Flip CX5 er en laptop med en skjerm som du kan flippe, så den også kan fungere som nettbrett. Den kan alt som din laptop må kunne – og den er på like raskt som et nettbrett, og så intuitiv å bruke at den føles som en gammel og trofast venn, få minutter etter du har tatt den i bruk.

ASUS har skapt Chromebook Flip-konseptet i samarbeide med Google. Og samarbeidet mellom en av verdens største produsenter av datamaskiner til personlig bruk og tech-giganten som har omformet måten vi bruker internettet på, sikrer at produktet er enkelt å bruke, men samtidig teknologisk helt der fremme.

Studier, strømming, jobb

I sin rene form er Chromebook Flip CX5 en laptop utover det vanlige. Følelsen av det slanke, sterke kabinettet gir et førsteinntrykk av kvaliteten du møter når du slår opp skjermen. Tastaturet vipper automatisk til den mest behagelige posisjonen for skrivearbeid, og tross maskinens kompakte størrelse er det god avstand mellom de bakgrunnsbelyste tastene. Det gjør den perfekt til studier, jobbing, mailer og sosiale medier – og til å strømme filmer og se TV-programmer.

Skjermen når nesten ut til kantene, og det gir ikke bare en maskin som ser mindre ut enn den er – det gir også en perfekt opplevelse når du flipper ErgoLift-hengslene og gjør om din bærbare til et nettbrett. Da er du klar til togturen, til benene skal slenges opp i sofaen – eller når du bare vil lese litt etter at du har krøpet under dynen. Med en vekt på kun 1,4 kilo og en ultraslank profil, er det nemlig ingen sak å bruke en Chromebook Flip CX5 i nettbrettmodus hvor som helst du måtte ønske det.

Chromebook Flip CX5 roper også på den indre kunstneren eller den som har behov for ekstra presisjon i skjermarbeidet. Den medfølgende pennen gir full kontroll over hva som skjer på skjermen. Pennen kan dokkes inne i laptoppen, hvor den blir ladet automatisk – så den alltid er klar til bruk.

Chromebook Flip CX5 er en laptop med en skjerm som du kan flippe, så den også kan fungere som nettbrett.

Et langt og sikkert liv

Alt det er selvfølgelig ikke mye verdt hvis den bærbare ikke kan tåle de belastningene som ligger i å bli tatt med rundt. Derfor legger ASUS et enormt arbeid i å kvalitetsteste sine produkter, og Chromebook Flip CX5 er intet unntak. Den er blitt rystet, mistet, trykket og slått i en grad man nærmest krummer tærne ved tanken på. Derfor vet ASUS at den tåler alt en bærbar kan bli utsatt for i en travel hverdag – og den lever også opp til de to nøkkelkravene som sikrer den fulle verdien når man er på farten: batteritid og rask lading.

Et fullt ladet batteri på en Chromebook Flip CX5 leverer strøm til opptil ti timers bruk – og gjenoppladingen går fort. Et tomt batteri når 60 prosent etter bare 49 minutter i laderen. Det gir et fullt mobilt arbeidsredskap som holder i flere timer etter kort tid i en stikkontakt.

For den medfølgende pennen er tallene enda mer imponerende. Bare 15 sekunders lading gir mulighet for å bruke den i opptil 45 minutter.

ASUS ser det som en selvfølge at sikkerheten skal følge med når man er på farten med sin Chromebook. Derfor er Chromebook Flip CX5 utstyrt med sikkerhet i bedriftsklassen.

Features som den innebygde virusbeskyttelsen, og sikker støtte for flere brukere, gir sammen med den innebygde Googleutviklede Titan C-sikkerhetschip ekstra beskyttelse. Dessuten velger du selv om det innebygde kameraet skal være blokkert ved hjelp av en klaff.

Lyd & Bilde Marketing

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top