Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Annonsørinnhold: Acer Chromebook til familien

Slik velger du den perfekte PC-en til hele familien

Chromebooks med innebygd fleksibilitet, sikkerhet, hastighet og lang batterilevetid gjør familiens hverdag lettere. Det er den perfekte laptop-en til alle som setter pris på fellesskap og underholdning både hjemme og på farten.

Skrevet av - Publisert 19.04.23 - 08:00
Acer Chromebook til familien

Å velge en ny PC kan være en uoversiktlig og vanskelig prosess når alle medlemmene av familien skal ha fullt utbytte av den. Sjekklisten på hva en PC skal kunne, er lang, og hver enkelt families behov og bruksmønster kan variere. Samtidig kan maskinens tekniske spesifikasjoner være vanskelig å få full oversikt over.

Men hva bør man gå etter når man skal velge familiens nye arbeidsstasjon, samlingspunkt og underholdningsredskap?

Blant de beste løsningene er de allsidige og fleksible Chromebooks, som blant annet Acer tilbyr. De tynne og lette maskinene kjører på Googles operativsystem – Chrome OS – og det gjør brukeropplevelsen enkel og intuitiv. En Chromebook er ekstremt rask, og klar så snart man åpner lokket – og det gir selvfølgelig store fordeler i en travel hverdag i familien.

Det er mange ting du må være oppmerksom på når du velger familiens nye bærbare PC – vi guider deg gjennom de viktigste egenskapene du kan sjekke av på ønskelisten.

dsa
dsa

Allsidighet og fleksibilitet

Familiens PC blir typisk brukt til nettsurfing, spill, strømming, underholdning og så videre, i løpet av en vanlig dag. Den skal kunne tåle å bli brukt av de yngste i familien, å bli tatt opp og ned av skolesekker, eller å bli flyttet mellom husets forskjellige rom.

Allsidighet og fleksibilitet er nøkkelordene – og her er en Chromebook det perfekte alternativet på en bærbar til hele familien. De raske maskinene er online på få sekunder, og er alltid tilgjengelige, uansett om du sitter hjemme på kjøkkenet eller har den med på kontoret, på skolen, i bilen eller på ferie. Den kompakte, robuste og lette designen, kombinert med lang batteritid, gjør maskinen til en fleksibel og pålitelig følgesvenn – både hjemme og ute i verden. Uansett om du surfer, spiller spill, har videosamtaler, deler minner og bilder med vennene, eller om du strømmer yndlingsserier eller film fra dine favorittstrømmetjenester, er Chromebooks de mest allsidige bærbare PC-ene til den travle familien.

Og hvis du en sjelden gang er uten nett-tilgang, kan du laste ned film og serier på forhånd, slik at du kan se dem på farten senere.

das

Full sikkerhet – til hele familien

Balansen mellom et barns rett til et onlineliv og foreldres omsorg for at barnet ikke skal få ubehagelige opplevelser online, kan være vanskelig. Men med en Chromebook kommer du langt på vei i den riktige retningen. På en Chromebook kan du lage profiler til hvert familiemedlem, uten at du mister kontrollen på dine barns onlineliv.

Du kan blant annet begrense adgangen til visse nettsider og apper med foreldrekontrollen – og de personlige profilene betyr samtidig at et barn ikke ved en feil kan komme til å slette eller endre ting hos andre familiemedlemmer.

Med en Chromebook behøver du ikke å være redd for virusangrep, malware og andre ubehageligheter. Chromebooks er generelt mindre sårbare overfor angrep utenfra enn andre maskiner, og innebygde sikkerhetsfunksjoner som antivirus og automatiske sikkerhetsoppdateringer gir ekstra sikkerhet. Alt dette er med på å sikre at barn og voksne kan få det fulle utbytte av livet online.

dsa

Full fart fremover

Tid er relativt – når det skjer noe morsomt, kan timer føles som minutter. Men omvendt kan sekunder føles som en uendelighet når man venter – for eksempel på at PC-en skal starte. Det slipper du med en Chromebook. I motsetning til en tradisjonell PC må du ikke vente på en oppstart, og oppdateringer skjer automatisk i bakgrunnen uten å forstyrre brukeropplevelsen.

Den raske oppstarten skyldes blant annet at veldig mye av programvaren ligger utenfor maskinen. Det er alltid adgang til Google Docs, Sheets og Slides, og et helt univers av apper som kan oppfylle alle de ønskene du og din familie har til familiens felles PC.

das

Acer Chromebooks til ethvert behov

Acer er en av de absolutt førende produsentene av Chromebooks, og her byr sortimentet spesielt på to alternativer som passer fint for familier som søker økonomisk fornuftige, sterke, stabile og fleksible løsninger.

Acer Chromebooks er bygget etter militære standarder, som sikrer at de tåler støt, støv og smuss

Acer Chromebook 314 – Prisgunstig og perfekt i hverdagen

Acer Chromebook 314 er et meget godt alternativ for familier som er på jakt etter en kraftig maskin til hverdagsbruk. 314-modellen kombinerer en kompetent yteevne og et stilfullt utseende – en slank design med en 14 tommers skjerm, som nesten går ut til kantene av rammen. Med en vekt på mindre enn 1,5 kg kombinerer denne Chromebook-en ekstrem bærbarhet med en virkelig god batterilevetid på opptil 12 timer, selv når den blir brukt til multitasking og kjører flere apper samtidig.
 

Acer Chromebook 514 – Stilfull, elegant og holdbar

Hvis du vil ha litt mer luksusfølelse, er Acer Chromebook 514 det perfekte alternativet. Aluminiumsoverflaten har en eleganse som gir løfter om kvalitet og styrke – løfter som straks blir innfridd av den skarpe skjermen og den høye hastigheten ved både oppstart og bruk. IPS-touchskjermen på 14" leverer et fantastisk detaljnivå og flotte bilder med dypere kontraster, lysere farger og bredere innsynsvinkler. Høyttalerne sørger for en fyldig lyd, så du kan nyte video i høyere kvalitet uten forvrengning, og dypere bass. Denne bærbare PC-en har også en kameralukker som beskytter dine personlige opplysninger når webkameraet ikke er i bruk.

Begge Chromebooks har et skarpt og klart skjermbilde, og en lav vekt som gjør dem perfekte til familielivet. De er begge bygget etter militære standarder, som sikrer at de tåler støt, støv og smuss – så barnehender, transport og en fortumlet tilværelse innenfor hjemmets fire vegger er ingen sak for de solide maskinene.

Når du og din familie skal ha en ny PC, er en Chromebook et virkelig fornuftig valg – både når det gjelder fleksibilitet, styrke, økonomi og trygghet.

Lyd & Bilde Marketing

Veggpryd med lyd

Skarpe skyts i premiumklassen

UEFA Euro 2024 – De beste TV-ene til fotball-EM

Scroll to Top