annonse
annonse

Ny legend-serie fra System Audio

System Audio har laget en ganske smart løsning med en forsterker som monteres inni høyttalerne.

Ideen er god. Muligheten til å oppgradere et helt vanlig par med høyttalere til aktiv drift, høres i hvert fall forlokkende ut.

Systen Audio har tenkt tanken, og satt den ut i live, i to høyttalermodeller til å begynne med. Kompakthøyttaleren SA legend 5 og gulvhøyttaleren SA legend 40, kan leveres som et normalt, passivt par, eller med forsterkerne inebygget.

Alternativt kan man oppgradere fra passiv til aktiv ved å skru ut delefilteret bak, knipse av kablene, koble til forsterkermodulen, skru den inn i kabinettet og koble til strøm.

(Foto: Produsenten)

De kan også oppgraderes fra aktiv til trådløst, og høyttalerne har elementer som er utviklet spesielt for disse modellene.

Foto Lasse Svendsen

Forsterkermodulene kalles Silverback og finne i to og fire-kanals utgaver. En for toveishøyttaleren, og en for den gulvstående fireveis høyttaleren.

Modulene har opp til 300 w effekt, digitale delefiltre, adaptiv bass og styres av en DSP.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.