annonse
annonse
Kygo B9/800

CES 2018

Denne høyttaleren kan styre resten av hjemmet ditt, takket være Google Assistant.

annonse

2018 er året når hjemmet blir enda smartere, og vi ser smarte høyttalere fra en bråte produsenter. Fra før har vi Sonos One, Amazon Echo, og Apple HomePod skal være ”rett rundt hjørnet”. Felles for dem alle er at de tilkobles hjemmenettverket, og du kan snakke til dem for å spille opp musikk, få opp informasjon om trafikk og vær, og til og med styre andre smarte dingser i hjemmet. Og nå er det Kygo sin tur til å bli med på moroa, med B9/800.

Kygo_B9/800

Kygo, alias Kyrre Gørvell-Dahll, var selv tilstede i Las Vegas under avdukingen av smarthøyttaleren B9/800. Foto: Johannes Lovund

 

Kygo er først og fremst en verdenskjent popstjerne, men har i senere tid blant annet lansert sine egne hodetelefoner, under merkevarenavnet Kygo Life. Nå har tiden kommet for å utvide med den stemmestyrte høyttaleren B9/800.

Test: Kygo A9/600 trådløse hodetelefoner – Stole the show!

Den nye høyttaleren lar deg, ved hjelp av talekommandoer, strømme musikk fra ulike strømmetjenester og radiostasjoner. Men du kan også be den skru på TV-en, dimme lyset, eller be om værmeldingen. For eksempel. Dette takket være Google Assistant direkte innebygd i høyttaleren. Denne snakker for øyeblikket ikke norsk, noe som setter sine begrensninger, men dette vil endre seg raskt. Forøvrig, om Google Assistant ikke kan svaret på et spørsmål, vil den forsøke å lete det frem med Googles internettsøkemotor.

Siden B9/800 altså først og fremst er en høyttaler, må den låte bra. Og det lover Kygo oss:

”Jeg er veldig glad for å jobbe med Google og at jeg får muligheten til å tilby dette fantastiske produktet med suveren lyd.” – Kygo.

Kygo_B9/800

Den kompakte Kygo B9/800 passer like fint horisontalt. Foto Johannes Lovund

Les også:


annonse
annonse
annonse
annonse
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.