annonse
annonse
Sommertilbud: Få tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned for 1 kr! Prøv Lyd & Bilde
annonse
annonse
annonse

Til halve prisen

Skulle man ønske seg lydkvaliteten til Denon AH-D2000, men synes de er for dyre, kommer man langt med disse til halve prisen.

Les innledning:
Test av Hodetelefoner
Pluss lbadvantages
Åpent lydbilde Fyldig klang Prisen
Minus lbdisadvantages
Mangler raffinement

Her er et ypperlig alternativ til en relativt rimelig penge. Denons mindre D1001 har kanskje ikke like raffinert og oppløst klangkarakter som de dyrere D2000, men til prisen låter D1001 strålende. De har et svært åpent og sammenhengende lydbilde, rikt på detaljer og nesten blottet for betoninger og fargninger. Man kan høre litt sch-lyder på sibilanter som s-lyder, og bassen er ikke like fysisk som på de større D2000-modellene. Men hodetelefonene passer til det meste av musikk, og er minst to klasser bedre på alt enn hodetelefonene til under tusenlappen. Bærekomforten er ikke i samme klasse som på de større modellene, på tross av halve vekten, og plastdetaljer og kabel er temmelig enkel selv for en hodetelefon i denne prisklassen, men D1001 er absolutt verdt sine kroner, og et godt valg for de som egentlig kunne tenke seg et par D2000, men som ikke er villig til å bruke så mye penger. LS.

 • Lukket klokke
 • 32 ohm,
 • 103 dB
 • 180 gram

Pris: 1378 kr
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  Test av Hodetelefoner
  Også i denne testen:
  Hodetelefonforsterker
  Hvis man enten ikke har en hodetelefonutgang, eller en god nok hodetelefonutgang, kan en separat forsterker være løsningen.
  Les hele testen
  Hi-Fi på hodet
  Skikkelig gode hodetelefoner kan gi mye bedre lydkvalitet for pengene enn et par høyttalere.
  Les hele testen
  Sony MDR-EX700LP
  Store hodetelefoner er ikke så praktisk når man er på farten, men de fleste øreproppene holder ikke mål, sammenlignet med store hodetelefoner. Her er et unntak.
  Les hele testen

  Les også

  Fant ikke noen innlegg.
  Lukk meny

  LYD & BILDE
  LESERUNDERSØKELSE
  SVAR & VINN
  KYGO HODETELEFONER

  Vi ønsker kontinuerlig å forbedre oss – nå vil vi vite hva DU mener om oss.
  DELTA HER
  close-link