Search
Generic filters

Samsung LE32A656A

Samsung LE32A656A

Best i test!

Samsungs 32-tommer kan tilfredsstille et kresent publikum. Et suverent bildepanel med gode fabrikkinnstillinger gjør Samsung til en vinner rett ut av esken!

Topp bildekvalitet Svært gode kontrast­egenskaper
Spinkel lyd

Hvis det er ønskelig med en tv man bare pakker opp og bruker, uten masse justeringer og hodebry, så er Samsung LE32A656A apparatet man leter etter. Her har teknikerne virkelig truffet blink med fabrikkinnstillingene, og de fleste vil kunne glede seg over utsøkte bilder med en gang. Menysystemet er oversiktlig og fjernkontrollen svært brukervennlig med store, lettleste knapper.

Bildekvalitet
Vi ble virkelig overrasket over hvor bra dette apparatet faktisk var rett ut av esken. Samsung tv-en har den absolutt beste fargebalansen i testen og utmerket kontrast. Dybdevirkningen man får med naturbilder er fenomenal, og svartnivået er i absolutt toppklasse for denne typen LCD teknologi med vanlig baklys. Man får rett og slett lyst til å se mer på tv. Skarpheten selv med lavoppløste DVD signaler er førsteklasses, uten irriterende dobbellinjer eller svulmende kontrastoverganger. Detaljer kommer godt frem og fargeovergangene er jevne og glatte. Tv-en takler også bevegelser bra, selv om den mangler 100Hz Motion Plus finessen som du får på 37 og 42 tommers utgavene. Foruten de gode grunninnstillingene byr Samsung også på gode justeringsmuligheter, om enn ikke like avanserte som tv-en fra LG. Men i våre øyne så trenger denne tv-en det heller ikke!

Lydkvalitet
Lyden i Samsung-apparatet er en aldri så liten skuffelse – den er langt fra lite fet som bildet. På grunn av den slanke formen er sitter høyttalerne i en tynn spalte på undersiden. Det gir en indirekte lydpassasje, og det blir noe tilslørt. Det er generelt lite bass og stemmer får et slankt preg.

Konklusjon
En mer lettvint, brukervennlig og «Plug&Play»tv skal du lete lenger etter i denne prisklassen. Med Samsung LE32A656 er det bare å pakke opp, plugge inn stikkontakten, og få usedvanlig gode bilderesultater. Vi hadde nok ønsket oss litt bedre lyd, men ellers er det svært lite å sette fingeren på ved denne utsøkte tv-en! DW

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
3 uker for 3 kr
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler

Fakta

 • 4 x HDMI
 • Sidemontert AV, USB, HDMI, CI MPEG2
 • (finnes også som MPEG4 modell 676)
 • Digital lydinngang

Pris

8000 ,-

Beste priser

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Også i denne testen:
  Grundig Vision 6 32-6840T
  Grundigs populære budsjettmodell Vision 6 er tilbake i revidert versjon med mer utstyr og flere funksjoner, men hva med bildet?
  JVC LT-32R10
  JVC satser friskt i det nye året og har en av testens ferskeste modeller.
  Panasonic 32LXD85F
  Velbalansert
  Panasonic er ikke den som imponerer med råest kontrast, men har et veldig naturlig og uanstrengt bilde.
  Finlux 32FL760P
  Modellen fra Finlux kan til forveksling ligne på United sin skjerm, men den har både mer utstyr og bedre bildekvalitet.
  Philips 32PFL7403D
  Philips sin 32-tommer kan skilte med hele 4 HDMI-innganger og supereffektiv bildebehandling. Den gjør underverker med vanlige tv-signaler, som man lett kan ta for å være ekte HD...
  Tandberg Ergoclass 32
  Mange husker sikkert det gamle TV- og radiomerket Tandberg, som nå har fått nytt liv i form av flat­skjerm-serien Tandberg Ergoclass.
  Sony KDL-32V4000
  Sylskarp budsjett-TV
  V-serien fra Sony er den enkleste serien blottet for den beste bildebehandlingen. Likevel presterer den helt i toppskiktet i denne testen.
  United LTV8032
  United er et forholdsvis ukjent merke her i Norge, men lages på samme fabrikk som en rekke mer kjente merke-TVer.
  LG 32LG7000
  LG har inkludert alt de har av bildebehandling i dette apparatet, og med 4 HDMI innganger og Bluetooth er det også blant de mest velutstyrte.
  Motta varsler
  Varlse meg om
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Samsung LE32A656A

   data-srcset

  Ny TV til hytta eller soverommet? Her er 32-tommerne som gir deg mest bilde for pengene.

  Ute etter en liten og lekker TV til hytta eller campingvogna? Finlux har en TV som passer bra til formålet.

  Før du smører skiene og setter til fjells, kan det være lurt å sjekke ut månedens TV-test. Vi har testet seks flatskjermer som passer bra til hyttebruk!

  Selv om mange ønsker seg en stor flatskjerm på veggen er det fortsatt 32 tommer som er den mest populære TV-størrelsen hos folk flest. Vi har testet et stort utvalg 32-tommere på jakt etter den beste flatskjermen i kompaktklassen!

  PRØV LB+ I 3 UKER
  3 UKER LB+ FOR 3 KR
  Få tilgang til hele lydogbilde.no
  PRØV i 3 UKER
  Nyhet: Registrer konto med
  Lukk
  Rull til toppen