Search
Generic filters

Philips 32PFL7403D

Philips 32PFL7403D

Grasiøs HD-kvalitet

Philips sin 32-tommer kan skilte med hele 4 HDMI-innganger og supereffektiv bildebehandling. Den gjør underverker med vanlige tv-signaler, som man lett kan ta for å være ekte HD...

Bildekvalitet Suveren lyd
Overdrevne fabrikk­innstillinger

Philips har satset mye på å ha brukervennlige tv-apparater, og et av resultatene er oppstartsmenyen man stifter bekjentskap med første gang man slår på apparatet. En egen innstillingsmeny tar deg gjennom flere bilde- og lydvalg der du selv kan velge det du liker best. Menysystemet kunne likevel vært enda lettere å bruke – særlig navigeringen frem og tilbake i menyer virker litt ulogisk til tider.

Bildekvalitet
Philips-skjermen viser seg å ha et bra bildepanel med gode kontrastegenskaper og bra svartnivå. I tillegg har den en rekke bildebehandlingskretser som gjør sitt for å få bildet enda mer imponerende. Førsteinntrykket er likevel at alle finessene drar bildet i en negativ retning. Selv om man gjør de «rette» valgene under installasjonen blir fargene i sterkeste laget, det samme gjelder kontrast og skarphetskontrollene, som er skrudd til maks. Det enkleste er derfor å slå av all bildebehandlingen og starte forfra. Bildet blir langt mer naturlig ved å redusere fargemetningen og slå av finesser som «Dynamisk Kontrast».Bevegelseskompenseringen HD Natural Motion er det som har størst positiv effekt på bildet, og gjør underverker for TV-sendinger med standard oppløsning. Blottet for etterslep og med bevegelser like grasiøst som en ballerina i operaen, glir de sylskarpe bildene over skjermen med stor troverdighet. Det er nesten som å fjerne et slør mellom deg og handlingen på skjermen. De fleste vil nok like denne utglattingen, men enkelte vil nok foretrekke å slå av funksjonen når de ser på film.

Lydkvalitet
God tv-lyd er en prioritet hos Philips, og med kraftige forsterkere og bakmonterte høytalere får man en engasjerende og dynamisk ty-lyd. Den har bra med bass og mellomtone, og en klar og tydelig diskant. Konklusjon Bildemessig er det svært få som kan ta opp kampen med Philips denne gangen, men de kan med fordel se litt ekstra på brukervennligheten og få frem enda bedre bildeinnstillinger som faktisk virker hjemme hos folk, fremfor å vise de teknologiske ”fremskrittene”. Denne tv-en kan absolutt levere utsøkte bilder, men det er først etter man har skrudd av mange unødvendige funksjoner. DW

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
3 uker for 3 kr
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler

Fakta

 • 4 x HDMI
 • Analog og digital lydutgang coax
 • Sidemontert USB
 • CI, MPEG2 digitaltuner

Pris

8000 ,-

Beste priser

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Også i denne testen:
  Grundig Vision 6 32-6840T
  Grundigs populære budsjettmodell Vision 6 er tilbake i revidert versjon med mer utstyr og flere funksjoner, men hva med bildet?
  Samsung LE32A656A
  Samsungs 32-tommer kan tilfredsstille et kresent publikum. Et suverent bildepanel med gode fabrikkinnstillinger gjør Samsung til en vinner rett ut av esken!
  JVC LT-32R10
  JVC satser friskt i det nye året og har en av testens ferskeste modeller.
  Panasonic 32LXD85F
  Velbalansert
  Panasonic er ikke den som imponerer med råest kontrast, men har et veldig naturlig og uanstrengt bilde.
  Finlux 32FL760P
  Modellen fra Finlux kan til forveksling ligne på United sin skjerm, men den har både mer utstyr og bedre bildekvalitet.
  Tandberg Ergoclass 32
  Mange husker sikkert det gamle TV- og radiomerket Tandberg, som nå har fått nytt liv i form av flat­skjerm-serien Tandberg Ergoclass.
  Sony KDL-32V4000
  Sylskarp budsjett-TV
  V-serien fra Sony er den enkleste serien blottet for den beste bildebehandlingen. Likevel presterer den helt i toppskiktet i denne testen.
  United LTV8032
  United er et forholdsvis ukjent merke her i Norge, men lages på samme fabrikk som en rekke mer kjente merke-TVer.
  LG 32LG7000
  LG har inkludert alt de har av bildebehandling i dette apparatet, og med 4 HDMI innganger og Bluetooth er det også blant de mest velutstyrte.
  Motta varsler
  Varlse meg om
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Philips 32PFL7403D

   data-srcset

  Ny TV til hytta eller soverommet? Her er 32-tommerne som gir deg mest bilde for pengene.

  Ute etter en liten og lekker TV til hytta eller campingvogna? Finlux har en TV som passer bra til formålet.

  Før du smører skiene og setter til fjells, kan det være lurt å sjekke ut månedens TV-test. Vi har testet seks flatskjermer som passer bra til hyttebruk!

  Selv om mange ønsker seg en stor flatskjerm på veggen er det fortsatt 32 tommer som er den mest populære TV-størrelsen hos folk flest. Vi har testet et stort utvalg 32-tommere på jakt etter den beste flatskjermen i kompaktklassen!

  PRØV LB+ I 3 UKER
  3 UKER LB+ FOR 3 KR
  Få tilgang til hele lydogbilde.no
  PRØV i 3 UKER
  Nyhet: Registrer konto med
  Lukk
  Rull til toppen