Search
Generic filters

: Boston Acoustics Duo-i Plus

Klokkeradio med ressurser

Duo-i kan ikke bestemme seg for om den er en klokkeradio eller et riktig anlegg.

Lyd & Bilde mener

AM/FM radio Vekkerklokke Utskiftbar front
Ingen menynavigering

Formatet på Duo-i antyder at det er en klokkeradio, selv om den er vel stor for de fleste nattbord.  Dette inntrykket forsterkes av at det er hurtigvalg for radiostasjoner, to alarmknapper og en innsovningsknapp.  Eller rettere sagt, hele rammen er et eneste stort berøringspanel slik at man slipper å se opp når man vil sove lenger.  På baksiden finnes det linjeinngang, videoutgang og faktisk en subwooferutgang.

Kontrollene på forsiden har flere funksjoner og kan både vris og trykkes inn, noe som iblant kan føre til uønskede valg.  De er ikke helt intuitive, men man lærer seg etter hvert hvordan det er tenkt å fungere.  Fjernkontrollen, på den andre siden, er både smidig og pedagogisk, noe som gjør at vi foretrekker å bruke den.  Dessverre kan man ikke bytte artist eller spilleliste på iPoden med den, bare hoppe til neste låt.  Skjermen er stor og tydelig, men kunne godt ha blitt brukt til mer informasjon.

Dybden på apparatet gjør det selvsagt ganske stort, men det betyr også at man har plass til skikkelige høyttalere.  Det merket vi da vi valgte rock eller elektronika og dro på med volum.  Det har en varm lyd med bra dynamikk, men med ekstreme basstunge låter kan det bli litt skurring på høyt volum.  Men ønsker man mer basstrykk kan man som sagt koble til en subwoofer.

Konklusjon
Duo-i er et velbygget apparat med reelle lydresurser og som dessuten spiller varmt og engasjerende.  Funksjonene som vekking og innsovning, antyder at det skal brukes på soverommet, men det er litt for stort for nattbordet.  Lydresursene og muligheten for ekstra basshøyttalere gjør det faktisk mer passende som musikkanlegg i den lille leiligheten eller på studenthybelen.

Oppsummering
Altec Lansing likte vi som et iPad-stativ, men var ikke like imponert over lyden. JBL er en smidig reisekamerat hvor man får valuta for pengene. Kicker er ønskedrømmen for rocke-diggere som vil øse på. Boston Acoustics har også lydresurser, men med et litt smidigere format Pioneer er heller en drøm for den som vil henge apparatet på veggen. Panasonics apparat er imponerende lite, men lyder rent ut ille. Da ble vi mer imponert av Logitech, som endelig har fått til et utmerket bærbart apparat til en pris som resulterte i Beste kjøp. Sonys apparat låt også meget bra, og ble derfor Spesielt anbefalt. Men Philips bød både på kanonlyd og iPad-dokk, så den dro til med Best i test.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 3 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev.
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.