Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Earpollution DJ Style

Big bang

Navnet skjemmer ingen heter det, og Earpollutions hodetelefoner lyder da også bedre enn man ledes til å tro.
Lyd & Bilde mener
Fyldig lyd Komfortable Potent bass
Billig plastkvalitet Farget lyd Litt mye bass
Spesifikasjoner
  • 50 mm membraner
  • 32 ohm/105 dB følsomhet

Earpollution er hodetelefonmerket til iFrogz, en av mange som har spesialisert seg på etuier og bærevesker til iPod og iPhone. Og nå iPad. I rekken av hodetelefoner og ørepropper er DJ Style deres største og mest påkostende hodetelefon. Klokkene er lukket og inneholder 50 mm store membraner. De finnes i fem fargekombinasjoner, fra bling-bling-modellen Billionaire, til de mer nøytrale Hustle. Bildet viser Union som har tatt opp de engelske flaggfargene, i tillegg finnes Munich med sorte øreputer og bøyle og gullfargede detaljer, og Silverspider som er sølvfarget der Munich er gullfarget.

Lydkvalitet
De store hodetelefonene lyder som ventet fyldig med fet bass. Lyden er definitivt farget fra bunn til topp, noe som passer pop, rock og hiphop bedre enn klassisk og jazz. Man kjenner bassen massere ørene, og med litt pådrag rocker de skallen skikkelig. Veldig festlig, men ikke så korrekt, om noen skulle bry seg med den slags flisespikkeri. Detaljer kommer ikke så veldig godt frem, klangen er mer grovkornet enn den er raffinert, men de er i hvert fall behagelige å lytte til.

Konklusjon
Hvis man tar DJ Style på alvor og ikke vurderer det som et hi-fi-produkt, er det faktisk mye hodetelefon for pengene. Man får rikelig med bass, de sitter bra på hodet og er komfortable å ha på. Ikke koster de all verden heller, kresne musikkelskere bør heller se etter Sennheiser HD238, men liker man fet lyd og er mindre opptatt av puristenes jag etter den perfekte lyden, er Earpollution DJ Style absolutt verdt å vurdere.LS

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.