: Earpollution DJ Style

Big bang

Navnet skjemmer ingen heter det, og Earpollutions hodetelefoner lyder da også bedre enn man ledes til å tro.
Lyd & Bilde mener
Fyldig lyd Komfortable Potent bass
Billig plastkvalitet Farget lyd Litt mye bass
Spesifikasjoner
  • 50 mm membraner
  • 32 ohm/105 dB følsomhet
forfatter

Earpollution er hodetelefonmerket til iFrogz, en av mange som har spesialisert seg på etuier og bærevesker til iPod og iPhone. Og nå iPad. I rekken av hodetelefoner og ørepropper er DJ Style deres største og mest påkostende hodetelefon. Klokkene er lukket og inneholder 50 mm store membraner. De finnes i fem fargekombinasjoner, fra bling-bling-modellen Billionaire, til de mer nøytrale Hustle. Bildet viser Union som har tatt opp de engelske flaggfargene, i tillegg finnes Munich med sorte øreputer og bøyle og gullfargede detaljer, og Silverspider som er sølvfarget der Munich er gullfarget.

Lydkvalitet
De store hodetelefonene lyder som ventet fyldig med fet bass. Lyden er definitivt farget fra bunn til topp, noe som passer pop, rock og hiphop bedre enn klassisk og jazz. Man kjenner bassen massere ørene, og med litt pådrag rocker de skallen skikkelig. Veldig festlig, men ikke så korrekt, om noen skulle bry seg med den slags flisespikkeri. Detaljer kommer ikke så veldig godt frem, klangen er mer grovkornet enn den er raffinert, men de er i hvert fall behagelige å lytte til.

Konklusjon
Hvis man tar DJ Style på alvor og ikke vurderer det som et hi-fi-produkt, er det faktisk mye hodetelefon for pengene. Man får rikelig med bass, de sitter bra på hodet og er komfortable å ha på. Ikke koster de all verden heller, kresne musikkelskere bør heller se etter Sennheiser HD238, men liker man fet lyd og er mindre opptatt av puristenes jag etter den perfekte lyden, er Earpollution DJ Style absolutt verdt å vurdere.LS

Sjekk også ut disse testene:


Har du dette produktet?
Gi din karakter.
Stemmer: 0

Samlet score:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også