annonse
annonse
annonse
TEST:

Denon AH-D5000

annonse

Stjerneklasse

Kjøp en god stol. For velger du disse hodetelefonene, blir du sittende.
Pluss lbadvantages
Flott lydkvalitet Sammenhengende klang, Praktfull opp­løsning, Nydelig bærekomfort
Minus lbdisadvantages
Ingenting
Lukket klokke 25 ohm, 106 dB 370 gram Pris: 5 998 kroner
Pris: 5998 kr
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
Produkter i testen
Rega Ear hodetelefonforsterker
En god hjelp
Hvor bra en hodetelefon kan låte, avhenger også av forsterkeren som driver den. Noen forsterkere, både forforsterkere og integrerte forsterkere, har ikke hodetelefonutgang. Og blant de som har, er det ikke sikkert hodetelefonutgangen er beregnet for å drive tungdrevne hodetelefoner, eller at forsterkeren som skal levere strøm til hodetelefonene er god nok til at den egner seg til kritisk lytting på de dyreste hodetelefonene. Da er en separat hodetelefonforsterker ikke bare nødvendig, men også smart, fordi den som regel leverer bedre lyd enn man får fra hodetelefonutgangen på forsterkeren. Blant de bedre hodetelefonforsterkerne på markedet, er denne lille 18 cm…...
    Har du noe å tilføye?
    Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

    Les også

    annonse
    Lukk meny