: AKG K 480 NC

Bærbar komfort

Mange foretrekker hodetelefoner fremfor ørepropper. Da er det et poeng at de har støydemping hvis de skal være med ut.
Lyd & Bilde mener
Behagelig klang Aktiv støydemping God bærekomfort
Innesluttet klangbilde Effektkrevende
Spesifikasjoner
  • AKG K 480 NC
  • Aktiv støydemping
  • 112 dB følsomhet
  • 30 ohm motstand
forfatter

Lette hodetelefoner som samtidig er lettdrevne er praktiske partnere til mobilen og MP3-spilleren. Som de sammenleggbare og 125 gram lette AKG NC 480 NC. Disse små hodetelefonene har aktiv støydemping som reduserer støy utenfra, og er små nok til å gå ned i en bag eller en stor jakkelomme. Lav vekt og kompakte mål gjør dem meget komfortable å ha på, selv over lang tid. Et lite batteri driver den aktive støydempingen som sitter i en liten boks på ledningen. Skulle batteriet gå tomt, kan man fremdeles spille musikk, men da uten den aktive støydempingen.

Lydkvalitet
Støydempingen fungerer over all forventning. Selv om det naturligvis lekker lyd inn i øret, siden hodetelefonene av natur ikke har samme passive støydemping som ørepropper, fungerer AKGs støydemping godt på K 480 NC. Klangen er først og fremst behagelig, og lett å like, men ikke særlig åpen eller musikalsk. Hodetelefonene lyder litt grått og innesluttet, med relativt tam dynamikk og dempet fokus på detaljer. I tillegg er de ikke særlig effektive, og prøver man å kompensere ved å skru opp lydvolumet, vil mange MP3-spilleres lave effekt sørge for kraftig forvrengning. Vårt tips er derfor å vurdere AKG K 450 i stedet, som er en rimeligere hodetelefon med langt høyere effektivitet, dog uten aktiv støydemping.

Sjekk også ut disse testene:


Har du dette produktet?
Gi din karakter.
Stemmer: 0

Samlet score:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også