Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Kommentar

Vi takker for tilliten!

Folket har talt, og Lyd & Bildes store leserundersøkelse er nå avsluttet. Her er resultatet - og vinnerne!

Skrevet av / 09.09.19 - 11:54
Vi takker for tilliten!

Det at alle bruker stemmeretten sin, er en forutsetning for ethvert velfungerende demokrati.

For oss i Lyd & Bilde-redaksjonen er det også avgjørende at du som leser bruker DIN stemme og forteller hva du synes om magasinet, nettstedet og innholdet vårt! Om nyhetene er ferske, og testene er grundige nok. Hva du gjerne vil lese mer om, eller helst kan være foruten. Og ikke minst om vi skriver slik at alle forstår, ikke bare “teknobabbel”.

Responsen fra årets leserundersøkelse har vært overveldende, og har gitt oss mange interessante svar – konstruktive tilbakemeldinger som vil hjelpe oss å gjøre Lyd & Bilde enda bedre.

Tilbakemeldingene må i høy grad sies å være positive. Redaksjonen kan glede seg over at Lyd & Bilde nyter svært stor tillit blant våre lesere. Hele 90 % av de spurte rangerer troverdigheten på Lyd & Bildes tester som høy eller svært høy. 85% svarer at de har svært stor nytte av å lese Lyd & Bilde når de skal kjøpe et nytt produkt. Det gjør oss både stolte og ydmyke!

I tillegg har vi fått masse verdifull feedback om populære stoffområder: Er det for eksempel noe leserne setter pris på og i tillegg vil lese MYE MER av, så er det gode Råd & Tips- artikler, og “Slik gjør du det” guider innen aktuelle produktkategorier. Dette vil redaksjonen definitivt ta til seg, og gjøre noe med!

Vinnere fra konkurransen

Alle som deltok i leserundersøkelsne hadde også sjansen til å vinne et sett Kygo hodetelefoner. Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne trukket!

Without further ado, her er de heldige vinnerne:

Sveinung Moen, Skjervøy

Thore H. Gilje, Stavanger

Rune Røsholdt, Nøtterøy

Toril Gulbrandsen, Stokke

Andrea Småland Vildalen, Indre Arna

Anna Bengtson, Halmstad

Stefan Johansson, Lindome

Filips Mineur, Båstad

Bernd Jørgen Hviid, Næstved

Knud Erik Jensen, Spøttrup

Disse stikker av med premien, som er et sett Kygo A4/300 BT trådløse hodetelefoner.

Lyd & Bilde gratulerer, og takker for responsen i årets leserundersøkelse!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top