Appen som tegner dine lydmeldinger

Med PhonoPaper kan du prate inn hemmelige meldinger og skrive dem ut. Appen leser og dekoder dem tilbake til lyd.
Annonse
Annonse
forfatter

Å se lyd i form av lydbølger på en grafisk equalizer eller som noter på ark er ingenting mot å faktisk skrive ut sin stemme på papir og bli gjenfortalt meldingen fra en app.

PhonoPaper er resultatet av grundig koding og evaluering av lyder. Med din mobiltelefon kan du snakke inn en melding og sende som bildefil til en annen som har samme app installert. Bildefilen kan så dekodes tilbake til lyd.

Gratis
PhonoPaper er gratis og tilgjengelig for både Android og iOS.

På videoen under ser du appens utvikler Alexander Zolotov demonstrere sitt vidunderbarn. Til å være lyd oversatt fra en analog utskrift er det imponerende saker.

Tegn dine egne lyder
I appen kan du også velge blanke maler hvor du kan tegne dine egne lyder, eller ta bilde av hva som helst og få de gjenspilt som lyd.

Hva skal man så med denne appen? Til det spør vi: hva skal du med Songify eller AutoRap? Kan ikke noen apper bare få lov å være gøy å bruke? Spesielt når de er gratis!

Kilde: TheVerge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.