Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Satechi 2-i-1 ladeplate med hodetelefonstativ

Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.

Skrevet av / 09.05.22 - 10:00
Satechi 2-i-1 ladeplate med hodetelefonstativ

Den nye Satechi 2-i-1 laderplaten har et praktisk stativ til hodetelefonene integrert. Sånn at man kan lade mobilen, eller øreproppene på ladeplaten, mens man holder det ryddig på skrivebordet. Ladeplaten bruker induksjonslading til å lade mobilen, eller etuiet med øreproppene, for eksempel AirPods eller Sonys glimrende WF-1000XM4.

Hodetelefonene, og det behøver ikke være et par AirPods Max som de på bildet, kan henge i fred tilkoblet en ladekabel, og sånn kan man alltid ha en fulladet mobil, og hodetelefoner klar for det neste webmøtet.

2021 12 06 IMG1

Satechi-laderenss hodetelefonstativ, er laget i rustfritt stål med polstring som hodebøylen hviler på. Laderen har USB-C-kontakt og lader med 7,5 W effekt, og trenger en 20 W vegglader i tillegg for å fungere.

Prisen er 899 kr.

2021 12 06 IMG2

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top