TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Satechi 2-i-1 ladeplate med hodetelefonstativ

Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.

forfatter
Publisert 09.05.22 - 10:00

Den nye Satechi 2-i-1 laderplaten har et praktisk stativ til hodetelefonene integrert. Sånn at man kan lade mobilen, eller øreproppene på ladeplaten, mens man holder det ryddig på skrivebordet. Ladeplaten bruker induksjonslading til å lade mobilen, eller etuiet med øreproppene, for eksempel AirPods eller Sonys glimrende WF-1000XM4.

Hodetelefonene, og det behøver ikke være et par AirPods Max som de på bildet, kan henge i fred tilkoblet en ladekabel, og sånn kan man alltid ha en fulladet mobil, og hodetelefoner klar for det neste webmøtet.

2021 12 06 IMG1

Satechi-laderenss hodetelefonstativ, er laget i rustfritt stål med polstring som hodebøylen hviler på. Laderen har USB-C-kontakt og lader med 7,5 W effekt, og trenger en 20 W vegglader i tillegg for å fungere.

Prisen er 899 kr.

2021 12 06 IMG2

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Følg Lyd & Bilde