TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Satechi 2-i-1 ladeplate med hodetelefonstativ

Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.

forfatter
Publisert 09.05.22 - 10:00

Den nye Satechi 2-i-1 laderplaten har et praktisk stativ til hodetelefonene integrert. Sånn at man kan lade mobilen, eller øreproppene på ladeplaten, mens man holder det ryddig på skrivebordet. Ladeplaten bruker induksjonslading til å lade mobilen, eller etuiet med øreproppene, for eksempel AirPods eller Sonys glimrende WF-1000XM4.

Hodetelefonene, og det behøver ikke være et par AirPods Max som de på bildet, kan henge i fred tilkoblet en ladekabel, og sånn kan man alltid ha en fulladet mobil, og hodetelefoner klar for det neste webmøtet.

2021 12 06 IMG1

Satechi-laderenss hodetelefonstativ, er laget i rustfritt stål med polstring som hodebøylen hviler på. Laderen har USB-C-kontakt og lader med 7,5 W effekt, og trenger en 20 W vegglader i tillegg for å fungere.

Prisen er 899 kr.

2021 12 06 IMG2

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde