TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

L&B TechCast – Episode 4

I denne episoden snakker vi om vintage! Alt fra hvilke platespillere du bør satse på til hvilke eldre høyttalermerker du bør holde deg unna for enhver pris.

forfatter
Publisert 26.08.22 - 12:00

Velkommen til Lyd & Bildes fjerde podcast-episode, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om pasjonen for teknologi, god lyd, og det gode liv.

UEzhoNn8I vår fjerde episode blir det en «trip down memory lane» hvor vi mimrer over journalistenes første anlegg og hvorfor vintage-produkter er blitt så populært.

Vi prøver også å komme til bunns i Geir Nordbys noe «spesielle» tankesett når det kommer til kjøp av elbil.

L&B TechCast er en månedlig podcast om teknologi, hi-fi, tv, smarthjem, elbiler og alt mulig annet som går på strøm.

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “L&B TechCast – Episode 4”

  1. Fin episode. Gøy med vintage. Selv er jeg godt fornøyd med at jeg for to år siden fikk tak i et par Dali 450 og en Marantz PM-82 til samlet pris av 2000 kroner! Låter veldig fint sammen. Ellers består anlegget av en Denon DVD-3910, en Bluesound N130 og en Cambridge DacMagic (som låter mye kulere en dacen i Bluesounden). Høyttalerne har jeg pusset opp og lakkert i hvitt.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
L&B Techcast episode 5 I den femte episoden snakker vi blant annet om lanseringen av den nye iPhone 14, den nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har noen fremtid.
L&B Techcast episode 4 I denne episoden snakker vi om vintage! Alt fra hvilke platespillere du bør satse på til hvilke eldre høyttalermerker du bør holde deg unna for enhver pris.
Lyd & Bilde Podcast: Episode 3 Lasse mener lyden fra lydplanker er elendig. Geir mener alt avhenger av pris, og at de dyrere utgavene fint kan være et alternativ til konvensjonelle høyttalere.
Lyd & Bilde Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer når programvaren ikke funker. Vi forklarer hvorfor trådløse hodetelefoner ikke er best, og hva slags fitnessklokke som er best.
Velkommen til Lyd & Bildes første podcast Hva er egentlig god lyd, og når vet man når lyden er god? Hvorfor synes vi det er smart å skrive om elbiler?
Følg Lyd & Bilde