Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus lanserer rimelig OnePlus Nord-serie

Den nye smartphone-serien er inspirert av skandinavisk design.

Skrevet av / 30.06.20 - 20:17
OnePlus lanserer rimelig OnePlus Nord-serie

Den nye produktlinjen har vært etterspurt av OnePlus’ online-community, som har ønsket seg en mer budsjettvennlig smarttelefon. Spesielt da OnePlus sine premium-mobiler – slik som OnePlus 7T Pro McLaren og OnePlus 8 Pro – har blitt dyrere og dyrere.

Vi har allerede flere ganger sitert rykter om en kommende budsjettmobil fra OnePlus, som de fleste trodde ville få navnet OnePlus Z.

Ikke minst da det dukket opp resultater fra en ukjent OnePlus-mobil i testresultatene fra benchmarkverktøyet Geekbench 5.

Men nå er det slutt på spekulasjoner og gjetting. For OnePlus har i dag lansert en helt ny serie av rimelige smarttelefoner. Serien har fått navnet OnePlus Nord, og den første mobilen i serien vil kunne forhåndsbestilles på OnePlus’ nettside fra i morgen kl. 10:00.

I en pressemelding fra OnePlus sier grunnlegger og CEO Pete Lau bl.a. følgende:

«Launching the OnePlus Nord product line marks the beginning of an exciting new chapter for OnePlus. The ‘Never Settle’ spirit is centered around sharing the best technology and products with the world, but it is also about challenging ourselves and going beyond our comfort zone.»

Samtidig lover han også at OnePlus vil fortsette å lansere flaggskipsmodeller i samme serie som OnePlus 8 Pro.

OnePlus har enda ikke offentliggjort verken priser eller bilder av telefonen, men om man er interessert så går det an å følge OnePlus Nord på Instagram.

Dessuten har OnePlus produsert en liten dokumentarfilm om utviklingen av den nye smarttelefon-serien, som kan sees under.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top