Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

NY musikkvideo fra Springsteen!

4. desember slippes den gigantiske samleboksen "The Ties That Bind - The River Collection". Nå kan du se videoen til en av de "nye" (uutgitte) sangene, "Party Lights".

Skrevet av / 24.11.15 - 09:51
NY musikkvideo fra Springsteen!

Vi er ikke akkurat bortskjemt med nye musikkvideoer fra The Boss, men i forbindelse med den svært etterlengtede spesialutgaven av «The River» (1980), «The Ties That Bind – The River Collection» ble det i går kveld sluppet en ny video til en tidligere uutgitt sang «Party Lights»:

«Party Lights» føyer seg godt inn i tematikken som preger «The River»-albumet, og inneholder tekststrofer som senere ble benyttet i «Point Blank» og i Springsteens egen versjon av Tom Waits’ «Jersey Girl».
Videoen er regissert av Thom Zimney.

Den omfattende samleboksen lanseres den 4. desember, og du kan lese mye mer om den her!

The-River-box-package-shot-2-700x467

En av de virkelige godbitene i «The Ties That Bind – The River Collection» er en egen Blu-ray disc med showet fra Tempe, AZ den 5. november 1980. For to uker siden slapp Columbia en liten smakebit fra dette showet, «Ramrod»:

Vi kommer tilbake med en utfyllende anmeldelse så snart vi har boksen i hus.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top