TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Vi rapporterer direkte fra iPhone-lanseringen

Vi er på plass i San Francisco, hvor Apple lader opp til sin største lansering på flere år!

forfatter
Publisert 09.09.14 - 17:04

I kveld klokken 19:00 norsk tid braker det løs. Apple lanserer med all sannsynlighet den nye iPhone 6 – i to størrelser – samt muligens smartklokken iWatch, som vi har ventet på i årevis.

Lyd & Bildes journalist, Jonas Ekelund, er på plass i USA og vil være til stede på lanseringen som skjer i  Flint Centre i Apples egen hjemby, Cupertino.

Det betyr, at vi i løpet av kvelden og morgendagen kan rapportere våre første inntrykk etter å ha prøvd produktene.

Stay tuned her på lydogbilde.no! Du kan også følge lanseringen live her: www.apple.com/live/

iWatch-lansering 9. september?

Første offisielle bilde av iPhone 6

Vrede over thai-offentligjøring av iPhone 6

Apple lanserer iOS8

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde