TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Turboladet Optimus

Selv LG hopper på quad-core toget, og slipper en smartmobil med det passende navnet Optimus 4X HD.

forfatter
Publisert 29.02.12 - 14:34

For et år siden, var Optimus 2X da verdens raskeste mobiltelefon takket være dual-core (tokjerners) prosessor. Nå gjentar konseptet ved å være tidlig ute med en quad-core – firekjerners – prosessor med det åpenbare navnet Optimus 4X HD.

Tillegget på slutten avslører at de har integrert en IPS-skjerm med full HD 720P oppløsning og forbedret fargegjengivelse.

Mobiltelefonen er som mange andre, basert på Nvidias Tegra 3, og dermed har en grafikkprosessor med 12 kjerner med imponerende multimedia ytelse. Kameraet er 8 megapiksler med en bakgrunnsbelyst bildebrikke for bedre bilder i dårlig lys. Den er også utstyrt med en LED-blits for dårlige lysforhold.

  • Skjerm: 4,7 tommer 720 x 1280 punkter
  • Operativ: Android 4.0
  • Prosessor: 1,5 GHz quad-core Nvidia Tegra 3
  • Kamera: 8 MP + 1,3 MP
  • Minne: 16 GB
  • Batteri: 2150 mAh
  • Størrelse: 8,9 mm tynn

Det blir lansert i Skandinavia i andre kvartal til en pris av 5490 kroner.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde