To nye iPhone-modeller på vei

Produksjonen har startet.

Skrevet av / 30.06.15 - 11:34
To nye iPhone-modeller på vei

Apple lanserer typisk nye iPhone-modeller i begynnelsen av september, men årets nye modeller er allerede i ferd med å bli produsert. Det skriver business-mediet Bloomberg.

Det er snakk om to S-modeller med samme design som iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som ble lansert i 2014. Begge nye modeller får samme Force Touch-funksjonalitet som Apple allerede har lansert i sin Apple Watch og den nye MacBook.

Les også: iPhone 6s – her er alle ryktene

Med Force Touch får man flere funksjoner, hvis man trykker litt hardere på skjermen, så teknologien er på en måte berøringsskjermens svar på et høyreklikk.

Apples nye 12" MacBook har allerede Force Touch. Nu får iPhone det også, hævder Bloomberg.
Apples nye 12″ MacBook har allerede Force Touch. Nå får iPhone det også, hevder Bloomberg.

De nye iPhone-modellene leveres naturligvis med iOS 9, som ble lansert i forbindelse med WWDC tidligere denne måneden.

Blant nyhetene i det nye operativsystemet er en forbedret funksjon til energisparing, at iCloud Drive får sin egen app, en ny funksjon ved navn Transit med fokus på offentlig transport i Apple Maps, en forbedret Siri-assistent, som gir mye av funksjonaliteten i Google Now, og mye mer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top