TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

To nettbrett fra Samsung

forfatter
Publisert 23.03.11 - 10:07

Kampen om markedet tilspisser seg. Samsung slipper to noe nettbrett som begge er tynnere enn iPad 2, og de kommer i to skjermstørrelser. Den ene kanskje med 4G-tilgang.

Den minste Galaxy Tab 8.9, med nettopp 8,9-tommers skjerm, og bare 8,6 mm tynn. Til sammenligning er iPad 2 bare 0,2 mm tykkere.

Den andre utgaven er Galaxy Tab 10.1 som vi har skrevet om før, med 10,1-tommers skjerm.

Samsung sier at den minste kan bli lansert i norden med 4G-nettilgang, som i så fall vil gjøre den til verdens raskeste nettbrett, der hvor man har 4G-tilgang.

Skjermoppløsningen er oppgitt til 1280 x 800 piksler, og begge kjører en dobbeltkjerne prosessor, med Android 3.0 operativsystem.

De har også forover- og bakovervendt kamera. Det bakre med 3 Mp og LED-lys, og det fremre til videokonferanser med 2 Mp.

8.9-tommeren er  230,9 x 157,8 x 8,6 mm og veier 470 gram. Den skal være i butikkene i løpet av andre halvår .

Mens 10.1-tommeren er 256,6 x 172,9 x 8,6 mm, veier 595 gram og er  butikkene i juni.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde