Styr klokken med en app

Breitling er godt kjent for klokkenerder. Nå slipper de en pilotklokke som kan kobles sammen med mobilen.

Skrevet av / 17.03.15 - 09:30
Styr klokken med en app

Sveitiske Breitling har profilert seg tungt som leverandør av så kalte pilotklokker, og B55 Connected er den mest avanserte av dem. Klokken som er en kronograf med 1/100s, bygger på B50, som er en stor kvartsklokke med analog og digital visning av tid og annen informasjon.

I B55 Connected har de lagt inn toveis kommunikasjon med en Breitling-app, som utvider funksjonene til klokken.

B55 app

Man kan stille klokken, programmere en alarm, bytte tidssoner eller gjøre generelle innstillinger med appen. B55 har også flere funksjoner som kan være nyttig for piloter. Som programmering av take-off tid, og tidspunkt for landing, nedtelling til landing, flytid og mye mer.

Breitling-B55-2Flight-data kan lastes opp fra mobilen, og så kan piloten bla i funksjoner og data ved å vri kronen til høyre på klokken. Lysstyrken i de digitale vinduene, kan justeres og lyset kan settes til å slå seg på hvis klokken vipper mer enn 35 grader. Typisk når piloten vrir håndleddet for å se på klokken.

Kvartsverket som Breitling kaller SuperQuartz, er termokompensert og skal være 10 ganger mer nøyaktig enn et vanlig kvartsverk, som er huset i en titankasse belagt med karbonbelegg.

B55 Connected

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Scroll to Top