Mobiltelefon:

Folk vil ha alt i en mobil, har Sony Ericsson funnet ut. De som er villige til å betale litt ekstra, får W995 til sommeren. Da får man 8 Mp kamera i en Walkman-mobil med GPS og Wi-Fi.


Sony Ericssons ser på W995 som et komplett underholdningsanlegg, og mye tyder på at de har rett i det. W995 mangler lite, for med Wi-Fi og Turbo 3G kombinert med aGPS, 8,1 megapiksel kamera og musikk- og videoavspilling, er mobilen nærmest komplett.
-W995 Walkman har samlet de beste musikkegenskapene telefoner kan by på. Til det har vi lagt videokvalitet og fildelingsmuligheter, eksepsjonelt klar lyd og et 8,1-megapiksel kamera. W995 har den beste videokvaliteten noen mobil kan tilby, batteri til to hele spillefilmer – og er rett og slett den mest komplette underholdningspakken du finner i en mobiltelefon, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson Norge.

W995s kamera har ikke optisk, men 16 x digiitalzoom, autofokus med ansiktsgjenkjenning og innebygget blitslampe. Med Photo fix kan man redigere bildene i mobilen, som kan lagre bilder, musikk og video på et 8GB Memory Stick Micro minnekort, som følger med mobilen.
Skyvemobilen W995 leveres også med støydempende hodetelefoner kalt HPM-88 og man kan bruke andre ørepropper eller hodetelefoner med 3,5mm minijackplugg sammen med mobilen.
Clear audio, kalles Sony Ericssons innebyggede eq som skal kunne forbedre lyden, mobilen har forøvrig innebyggede stereohøyttalere, skulle man ønske å dele musikken med andre.
Mobilen leveres med Sony Ericssons Media Go programvare, som skal gjøre det enklere å overføre musikk, video, foto og podcasts mellom mobilen og PC-en, sies det.
W995 leveres i Q2 2008, altså til våren/sommeren, ii fargene Progressive Black, Cosmic Silver og Energetic Red.
W995 Walkman fakta:

Optimalisert videoavspilling gir den beste videooppløsningen i lommeformat
Video direkte til telefonen – Wi-Fi og Turbo 3G – enkel videotilgang til YouTube og andre underholdningsnettsteder
Sylskarp 2,6-tommers skjerm – med bordholder; kraftige høyttalere eller 3,5mm audioplugg
8,1 megapiksel kamera med blits og ansiktsgjenkjennelse
Clear audio – høykvalitets lydbilde med Clear Stereo, Clear Bass
8GB Memory Stick(TM)Micro – minnekort med meget stor kapasitet for foto-, video- og lydfiler
Med aGPS og Google Maps kan man merke av hvor bilder er tatt eller finne veien
Med Media Go er det enkelt å overføre musikk, video, foto og podcasts mellom mobilen og datamaskinen
Automatisk synkroniseringsfunksjon oppdaterer spillelistene på mobilen med ny musikk fra PCen
Autokonvertering og den beste avspillingskvaliteten for multimedieinnhold på en mobiltelefon – gjør alle medier tilgjengelige uten annen programvare.
SensMe(TM)- lager spillelister av sanger i lydbiblioteket og gjør det mulig å sortere musikken etter humør eller tempo.
Podcasts – enklere å abonnere på og laste ned podcasts. Man kan legge til egne favoritter eller finne nytt innhold gjennom katalogen.
Ripping av lydfiler til CD gjør det mulig å ta musikk eller lydbøker med på veien


Sony Ericsson
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.