Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Skynd deg!

Hvis du vil rekke å kjøpe en OnePlus 2.

Skrevet av / 20.10.15 - 09:48
Skynd deg!

OnePlus 2 er kanskje den smartmobilen på markedet som gir mest for pengene akkurat nå. Selv var vi over oss av begeistring for mobilen da vi testet den.

Men det er ikke bare bare å få lov til å kjøpe den kinesiske Android-mobilen, for telefonen kan kun kjøpes online, og man får bare lov til å bestille den hvis man har en invitasjon.

Du skal bruge en officiel invitation fra producenten for at kunne bestille en OnePlus 2. Foto: OnePlus
Du må ha en offisiell invitasjon fra produsenten for å kunne bestille en OnePlus 2. Foto: OnePlus

Inntil nå har man på produsentens hjemmeside kunnet skrive seg opp på en venteliste, som garanterte at man ville få en invitasjon på et eller annet tidspunkt – før eller siden.

I skrivende stund står over 5 millioner mennesker i kø for en invitasjon på ventelisten, og OnePlus har vanskeligheter med å holde følge med etterspørselen og produsere telefoner nok til alle.

OnePlus 2 er nok det bedste mobilkøb, man kan gøre lige nu. Foto: OnePlus
OnePlus 2 er nok det beste mobilkjøpet man kan gjøre akkurat nå. Foto: OnePlus

Og siden ventetiden før man får sin telefon allerede er lang nok, har OnePlus nå bestemt seg for å stenge ventelisten. Deretter vil alle på listen motta sin invitasjon i kronologisk rekkefølge basert på når de har skrevet seg opp. Det skriver selskapet på sitt brukerforum.

Deadline for å skrive seg opp til en invitasjon er den 22. oktober, og deretter er eneste måte å få en invitasjon på å lokke den ut av personer som allerede har kjøpt en OnePlus 2. De vil nemlig snart begynne å motta invitasjoner som de kan dele med familie og venner, skriver OnePlus.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top