TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Se iPhone falle til jorden fra 30 km høyde

I et reklamestunt for å vise hvor robust deres deksel er, lot firmaet Urban Armor Gear en iPhone falle til jorden fra rommet.

forfatter
Publisert 21.01.15 - 15:40

Hva er det man sier, når man vil være på den sikre siden? “Kids, don’t try this at home!”

For det firmaet Urban Armor Gear gjorde for å reklamere for sitt robuste iPhone-deksel fremstilt av kompositt, var intet mindre enn vanvittig.

I videoen under kan du se hvordan en iPhone 6 beskyttet av et deksel fra Urban Armor Gear blir spent fast til en ballong, som så får lov til å stige til over 30 km høyde over jordens overflate, hvorpå ballongen inklusive iPhone styrter til jorden med en utrolig fart.

Utrolig nok skal telefonen ha overlevd turen, som ellers bød på temperaturer på lavere enn 60 grader under frysepunktet.

Det kontrollerte fallet fra rommet ble utført med hjelp fra blant annet to GoPro-kameraer. Hele turen varte rundt tre timer.

Skulle du etter å ha sett videoen være fristet til selv å investere i et deksel fra Urban Armor Gear, kan du kjøpe det her.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde