Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung vil stoppe iPhone 4S

Samsung går inn for å rettslig hindre salget av Apples nye iPhone-modell i Frankrike og Italia.

Skrevet av / 05.10.11 - 13:49
Samsung vil stoppe iPhone 4S

Det kjølige forholdet mellom de to elektronikkgigantene er i ferd med å nå frysepunktet, etter at de siden april i år har vært involvert i over 20 rettsaker mot hverandre i mer enn 10 land.

En av dem er nettbrettstriden i Australia, hvor Apple har lykkes i å stoppe salget av Samsungs Galaxy Tab. Apple hevder Samsung bryter med deres iPad-patenter, og de ser ikke ut til å bli enige. Tirsdag avviste Apple et tilbud fra Samsung om forlik.

Samsung hevder på sin side at Apple bryter med to av deres egne trådløs-patenter, og at Apple skylder dem penger for lisensiert teknologi på iPhone-modellene.

Samsung har derfor søkt om en rettslig stoppordre på salget av den nyee iPhone 4S i Frankrike og Italia, og det kan bli aktuelt å utvide søksmålet til flere land, sier den koreanske produsenten.

Samsung er med sine Android-baserte mobiltelefoner Apples største konkurrent innen smartmobiler. Ironisk nok er de også en av hovedleverandørene av chips og skjermer til Apple.

Kilde: Reuters

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Lyd & Bilde
Scroll to Top