Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus 8-serien satser på 5G

Grunnlegger og adm. direktør for OnePlus mener at tiden for 5G er inne.

Skrevet av / 10.03.20 - 18:48
OnePlus 8-serien satser på 5G

I et ekslusivt intervju med tech-mediet CNET presenterte Pete Lau, grunnlegger og adm. direktør for den kinesiske mobilprodusenten OnePlus, den kommende OnePlus 8-serien.

«Fremadrettet satser vi sterkt på 5G,» sier han til CNET.

Allerede i 2019 lanserte OnePlus 5G-versjoner av OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men i 2020 kan vi ifølge Pete Lau se frem til at alle produktene i den kommende OnePlus 8-serien vil støtte 5G.

5G paneldebatt på MWC 2019 med Pete Lau, CEO for OnePlus (til venstre) og Cristiano R. Amon, direktør for Qualcomm (i midten). Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Bilde

Nu bliver OnePlus-brukerne tatt med om bord

Ifølge CNET kan vi forvente å se de nye OnePlus 8-mobilene i løpet av april måned, herunder muligens en helt ny Lite-versjon ved av de forventede OnePlus 8- og OnePlus 8 Pro-modellene.

Som alle tidligere OnePlus-smarttelefoner vil også OnePlus 8-serien bli basert på selskapets egen OxygenOS-brukerflate. Og i år er det gode sjanser for at plattformen vil by på funksjoner foreslått av brukerne selv.

OnePlus har nemlig opptil lanseringen av de nye mobilene lansert det såkalte IDEAS-programmet, som gjør det mulig for OnePlus-fans å komme med input til forbedringer til operativsystemet OxygenOS.

Med den nye plattformen IDEAS kan OnePlus-brukere komme med forslag til forbedringer til programvare-opplevelsen på OnePlus, samt dele tanker og kreative ideer til fremtidige funksjoner.

Alle med en OnePlus-brukerkonto kan legge frem en ny idé eller et nytt forslag og samtidig støtte andre ved stemme på deres ideer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top