TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny Samsung med Bang & Olufsen-teknikk

Samsung har ikke ligget på latsiden, i løpet av de neste månedene kommer 15 nye mobiltelefoner. Blant nyhetene er mobil med solcellepanel, innebygget projektor og videoopptak i HD-kvalitet.

forfatter
Publisert 16.02.09 - 22:38

Samsung I7410 er den første mobilen med integrert projektor. Den kompakte mobiltelefonen kan selvsagt ringes med, men den er også en multimediemobil som spiller av film, musikk via ørepligger eller stereohøyttalerne via bluetooth –  og viser stillbilder.
Pekeskjermen er av OLED-typen som gir flottere farger og bedre kontrast enn en vanlig LCD-skjerm, og I7410s integrerte projektor kan vise film og bilder på opp til 50 tommers størrelse.

Beat Edition kalles Samsungs nye serie med musikkmobiler, og snart er Beat DJ på vei.
Det er en rendyrket musikkmobil med 2,8 tommers stor OLED-pekeskjerm, 50 MB internminne med opp til 16 GB eksternt minne via minnekortsplassen, Google Maps med geotagging, 3 megapiksler kamera. 5.1-surroundlyd, DNSe og 3,5 mm minijackkontakt. Som gjør det mulig å bruke andre hodetelefoner.
Men aller tøffest er Bang & Olufsens forsterker med ICEpower-teknologi, som driver de innebygde stereohøyttalerne.

Blant de meste spennende mobilene, er også Omnia HD verdt å nevne. Her får man opptak og avspilling i av video i HD-kvalitet, med en bildeoppløsning på 720p linjer.
Omnia HD har en enorm 3,7 tommers OLED-pekeskjerm i 16:9 breddebredformat. Og 8 megapiksler kamera, 16 GB minne internt og opp til 32 GB eksternt minne.
Den er en komplett multimediemaskin med GPS-navigering, DNSe, 5.1-surroundlyd og kommer til Norden til sommeren.

Foruten de tre nye og slanke Ultra Touch-modellene og C6625 som har nordisk QWERTY-tastatur og støtte for Microsoft Exchange ActiveSync, falt vi for B2100 som har IP57-sertifiserering.
Den tåler med andre ord fall på 2, kan ligge 30 minutter på 1 meters dyp, og er immun mot at støvkorn skal trenge inn og forsure det elektriske miljøet i mobilen.
B2100 kommer allerede i mai, og har FM-radio, MP3-spiller, kamera, minnekortplass, lommelykt og Bluetooth innebygget.
Og den er bare 1,72 cm tynn, til tross for sitt røffe utseende.
Les mer om Samsungs andre nye mobiler her.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde