TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Ny oppdatering av Wimp for iPhone og iPad

Musikktjenesten Wimp slipper ny versjon for iPhone og iPad, med utvidet innhold.

forfatter
Publisert 07.08.12 - 11:54

I dag tar Wimp det neste steget og lanserer ny iOS-versjon for iPhone og iPad, med utvidet innhold. Albumcover er på plass, det samme er tilleggsinfo om artister og album. I tillegg loves en ny og enklere måte ”å bla gjennom Wimp-redaksjonens daglige tips og aktiviteter og mange forbedringer som gjør det enklere for brukerne å oppdage ny musikk.”

Det blir enklere å finne nye artister som likner på de du allerede liker. Brukere av tjenesten last.fm vil kjenne seg igjen her. Du kan direkte i appen også bla gjennom kritikerfavoritter fra eksterne musikkmedier.

Wimp er tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og Portugal under et annet navn, nemlig Music Box. Du kan allerede nå laste ned oppdateringen for din mobile Apple-enhet.

Oppdateringen er for øyeblikket bare tilgjengelig for iOS, brukere av nettbrett og smartmobiler med andre operativsystemer må vente litt til.

wimp.no

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde