Ny oppdatering av Wimp for iPhone og iPad

Musikktjenesten Wimp slipper ny versjon for iPhone og iPad, med utvidet innhold.
forfatter

I dag tar Wimp det neste steget og lanserer ny iOS-versjon for iPhone og iPad, med utvidet innhold. Albumcover er på plass, det samme er tilleggsinfo om artister og album. I tillegg loves en ny og enklere måte ”å bla gjennom Wimp-redaksjonens daglige tips og aktiviteter og mange forbedringer som gjør det enklere for brukerne å oppdage ny musikk.”

Det blir enklere å finne nye artister som likner på de du allerede liker. Brukere av tjenesten last.fm vil kjenne seg igjen her. Du kan direkte i appen også bla gjennom kritikerfavoritter fra eksterne musikkmedier.

Wimp er tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og Portugal under et annet navn, nemlig Music Box. Du kan allerede nå laste ned oppdateringen for din mobile Apple-enhet.

Oppdateringen er for øyeblikket bare tilgjengelig for iOS, brukere av nettbrett og smartmobiler med andre operativsystemer må vente litt til.

wimp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.