TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Ny mobil med DAB+ radio

Den er så stor at den kalles phablet, og leveres med DAB+ og pekepenn.

forfatter
Publisert 15.03.16 - 15:31

Dette er faktisk den første mobilen med DAB+ radio. Eller som vi sier, phablet, fordi skjermen på 5,7 tommer er større enn vanlig for mobiler og bare litt mindre enn de minste nettbrettene.

Bak den store skjermen på LG Stylus 2, sitter det en radiomottaker for DAB+ radio som du styrer med en app. Da får du tilgang til radiokanaler som ikke finnes på FM-radio, men mange av dem finnes på nettradio. Som det finnes mange apper til allerede.

Stylus 2 ble vist på Radiodays Europe i Paris, og blir tilgjengelig mange land som alle har DAB+ dekning. Som Norge, Storbrittania,  Belgia, Tyskland, Nederland, Italia og Australia.

Batteriet på 3000mAh kapasitet, er utbyttbart og den har 13 Mp kamera på baksiden, og et 8 Mp kamera på skjermsiden. Spesifikasjonene er nokså moderate sammenlignet med den nye LG G5. For eksempel har den store skjermen ikke mer enn 0,9 megapiksler, som ikke er full HD en gang, og en tokjerners prosessor på 1,2 GHz, skremmer ingen.

Ellers er den som en vanlig Android-mobil, bare med en stor skjerm, pekepenn og DAB+ radio.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

 

LG Stylus 2 ventes i butikkene i løpet av april, til en estimert pris rundt 3000 kr.

Litt fakta:

Skjerm: 5.7-tommers HD In-Cell pekeskjerm (1280 x 720)
Prosessor: 1.2 GHz to kjerner
Kameraer: Bak 13 MP / foran 8 MP
Minne: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB ROM / MicroSD-lagring
Batteri: 3,000mAh utbyttbart
Android-versjon: Android 6.0 Marshmallow
Mål: 155 x 79.6 x 7.4 mm
Vekt: 145 g
Nett: LTE / HSPA+ / GSM
Tilkoblinger: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
Farger: Titangrå, hvit, brun

Her kan du se en video av DAB+ radioappen på LG Stylus 2:

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde