TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny iPhone 12. september?

Der er ingen tvil om at en ny iPhone er på vei, men spørsmålet er når. Nå har det kommet troverdige rykter om en dato.

forfatter
Publisert 31.07.12 - 15:13

Hjemmesiden iMore, som var først ute med å avsløre datoen for nye iPad, skriver at Apple vil lansere en ny iPhone 12. september som vil komme på det amerikanske markedet 21. september.

I tillegg snakkes det om en ny, mindre iPad-modell. Vi er ikke 100% overbeviste om at det faktisk kommer en «iPad Mini», blant annet fordi avdøde Steve Jobs var imot dette. Men det kan heller ikke utelukkes at Apple vil inn på dette markedet. Produsenter som Amazon og Google har hatt stor suksess med 7 tommers tablets.

Datoene er foreløpig bare et rykte, men flere kilder peker på 21. september som lanseringsdato, derfor velger vi å tro på dem.

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde