Ny Apple-lansering 15. mars – her er ryktene

Apple har både små og store nyheter på gang.

Skrevet av / 03.02.16 - 13:26
Ny Apple-lansering 15. mars – her er ryktene

Apple er i gang med å lage en iPhone med 4″ skjerm igjen. Ryktene sier at den skal hete iPhone 5se og vil vises for første gang på et arrangement 15. mars. Det skriver 9to5mac.com.

Introduksjonen av iPhone 5SE vil bety at Apple får en liten mobil i familen igjen (Foto: Apple)
Introduksjonen av iPhone 5SE vil bety at Apple får en liten mobil i familen igjen (Foto: Apple)

Det amerikanske nettstedet siterer “kilder” (ikke “troverdige kilder”, bare “kilder”), som hevder å vite, at Apple planlegger en større event i midten av mars. Nye iPhone 5se vil angivelig få den samme A9-chipen som sitter i iPhone 6s, samt kamera med støtte for Live Photo og Apple Pay-tjenesten. Designen vil ligne på den tigliere iPhone 5S-modellen. I tillegg til denne vil vi sannsynligvis også få se en ny iPad Air 3. Den vil angivelig ligne på forgjengeren, men får en del forbedringer hentet fra iPad Pro, sik som bedre lyd og Smart Connector. Det kan tyde på at et Smart Keyboard også er på trappene.

Ryktene fra 9to5mac sier ingenting om en ny Apple Watch skal vi ikke regne med, skriver 9to5mac. Derimot kan det hende vi får høre om flere nye klokkeremmer og ny software.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top