Search
Generic filters

Lynrask Samsung-mobil

Samsung oppdaterer den allerede lynraske Galaxy S II til LTE-utgave, neste generasjon mobilnett, med 4G-teknologi. I praksis betyr det at når man er tilkoblet 4G- i stedet for 3G-nett, vil nedlastingshastigheten være mange ganger raskere.

Man man for eksempel streame HD-innhold uten hakking, laste ned film på et par minutter, og endelig spille onlinespill uten at spillet stopper opp.

Samsung oppdaterer både smartmobilen Galaxy S II LTE og det nye nettbrettet Galaxy Tab 8.9 LTE med 4G, og de har i tillegg fått en ny 1,5 GHz dobbeltkjerneprosessor. Det bør bety klasseledende ytelser og at Galaxy Tab 8.9 blir enda kjappere enn iPad 2, mens Galaxy S II LTE beholder forspranget på iPhone 4.

Galaxy S II LTE får en bittelitt større AMOLED-skjerm, opp fra 4,3 til 4,5-tommer, mens vekten er 130 gram.

4G-teknologien LTE (long term evolution) gir en teoretisk nedlastingshastighet på 100 mbps, mange ganger raskere enn 3G-nett, noe som gjør selv nettsurfing til en lek.

4G er ikke veldig utbredt, og er til nå utbygget i større byer, men ventes å overta for dagens 3G-nett, som begge selvsagt støtter.

Galaxy Tab 8.9 og Galaxy S II LTE presenteres på IFA-messen denne uken, og en test kommer så kjapt det er mulig, så følg med.

Nykommerne vll være i salg i begynnelsen av 2012.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.