Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Lynrask Samsung-mobil

Samsung oppdaterer den allerede lynraske Galaxy S II til LTE-utgave, neste generasjon mobilnett, med 4G-teknologi. I praksis betyr det at når man er tilkoblet 4G- i stedet for 3G-nett, vil nedlastingshastigheten være mange ganger raskere.

Man man for eksempel streame HD-innhold uten hakking, laste ned film på et par minutter, og endelig spille onlinespill uten at spillet stopper opp.

Samsung oppdaterer både smartmobilen Galaxy S II LTE og det nye nettbrettet Galaxy Tab 8.9 LTE med 4G, og de har i tillegg fått en ny 1,5 GHz dobbeltkjerneprosessor. Det bør bety klasseledende ytelser og at Galaxy Tab 8.9 blir enda kjappere enn iPad 2, mens Galaxy S II LTE beholder forspranget på iPhone 4.

Galaxy S II LTE får en bittelitt større AMOLED-skjerm, opp fra 4,3 til 4,5-tommer, mens vekten er 130 gram.

4G-teknologien LTE (long term evolution) gir en teoretisk nedlastingshastighet på 100 mbps, mange ganger raskere enn 3G-nett, noe som gjør selv nettsurfing til en lek.

4G er ikke veldig utbredt, og er til nå utbygget i større byer, men ventes å overta for dagens 3G-nett, som begge selvsagt støtter.

Galaxy Tab 8.9 og Galaxy S II LTE presenteres på IFA-messen denne uken, og en test kommer så kjapt det er mulig, så følg med.

Annonse

Nykommerne vll være i salg i begynnelsen av 2012.

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.