TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

LG og HTC på Galaxy-lanseringen

Mens Samsung gjorde klar til årets største mobil-lansering, gjorde HTC og LG sitt for å kræsje festen.

forfatter
Publisert 15.03.13 - 00:37

I kveld er det Samsungs store kveld, skriver Gizmodo, men hvem tror du kom forbi med varm kakao til de tusenvis av pressefolkene, som frøs i køen inn til arrangementet i arrangementet i Radio City Music Hall? Jepp, ingen ringere ennHTC, som samtidig fikk reklamert for sin rykende ferske HTC One, som ble lansert for få uker siden.

imag0081_1

LG benyttet seg også av sjansen til å erte sine koreanske fettere og kusiner fra Samsung. På Times Square, hvor Samsung har satt opp gigantiske TV-skjermer som viser lanseringen live, har LG plassert sine reklameplakater rett over.

Litt frekt, men ganske morsomt…

20130314181342

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde