LG og HTC på Galaxy-lanseringen

Mens Samsung gjorde klar til årets største mobil-lansering, gjorde HTC og LG sitt for å kræsje festen.
forfatter

I kveld er det Samsungs store kveld, skriver Gizmodo, men hvem tror du kom forbi med varm kakao til de tusenvis av pressefolkene, som frøs i køen inn til arrangementet i arrangementet i Radio City Music Hall? Jepp, ingen ringere ennHTC, som samtidig fikk reklamert for sin rykende ferske HTC One, som ble lansert for få uker siden.

imag0081_1

LG benyttet seg også av sjansen til å erte sine koreanske fettere og kusiner fra Samsung. På Times Square, hvor Samsung har satt opp gigantiske TV-skjermer som viser lanseringen live, har LG plassert sine reklameplakater rett over.

Litt frekt, men ganske morsomt…

20130314181342

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.