TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

LG G3: her er spesifikasjonene

LG kan visst ikke holde på en hemmelighet. Hvis de overhodet prøver.

forfatter
Publisert 23.05.14 - 11:04

I hvert fall kan vi allerede nå, fire dager før den offisielle lanseringen, som finner sted i London på tirsdag klokken 19 norsk tid, løfte sløret for de offisielle spesifikasjonene for LGs kommende mobilflaggskip, LG G3.

Opplysningene stammer fra technologytell.com, som har dem fra en forhåndslansering, som skulle have funnet sted i Korea. Det er sluppet bilder ut fra det aktuelle møtet, og G3-spesifikasjonene kan leses tydelig på det ene av bildene.

lg-g3

Skjermen blir på 5,5” og kommer med såkalt Quad HD-oppløsning, hvilket svarer til 2560 x 1440 piksler med en pikseltetthet på imponerende 538 ppi.

lg-g3-02

LG G3 kommer til å måle 146,3 x 74,6 x 8,9 millimeter og får samme prosessor som Samsung Galaxy S5, nemlig en Snapdragon 801 quad-core. Det er 3 GB RAM innebygd samt 32 GB lagringsplass. Kameraet får 13 MP med optisk bildestabilisering, mens frontkameraet blir på 2,1 MP.

Operativsystemet er Android i versjon 4.4, også kjent som KitKat.

Av trådløse tilkoblinger kan vi nevne Bluetooth 4.0, NFC og naturligvis 4G/LTE.

Lyd & Bilde er til stede ved den offisielle lanseringen i London på tirsdag, og når telefonen er presentert, vil du kunne læse om alle detaljene her på nettsiden.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde