Android

LG kan visst ikke holde på en hemmelighet. Hvis de overhodet prøver.
forfatter

I hvert fall kan vi allerede nå, fire dager før den offisielle lanseringen, som finner sted i London på tirsdag klokken 19 norsk tid, løfte sløret for de offisielle spesifikasjonene for LGs kommende mobilflaggskip, LG G3.

Opplysningene stammer fra technologytell.com, som har dem fra en forhåndslansering, som skulle have funnet sted i Korea. Det er sluppet bilder ut fra det aktuelle møtet, og G3-spesifikasjonene kan leses tydelig på det ene av bildene.

lg-g3

Skjermen blir på 5,5” og kommer med såkalt Quad HD-oppløsning, hvilket svarer til 2560 x 1440 piksler med en pikseltetthet på imponerende 538 ppi.

lg-g3-02

LG G3 kommer til å måle 146,3 x 74,6 x 8,9 millimeter og får samme prosessor som Samsung Galaxy S5, nemlig en Snapdragon 801 quad-core. Det er 3 GB RAM innebygd samt 32 GB lagringsplass. Kameraet får 13 MP med optisk bildestabilisering, mens frontkameraet blir på 2,1 MP.

Operativsystemet er Android i versjon 4.4, også kjent som KitKat.

Av trådløse tilkoblinger kan vi nevne Bluetooth 4.0, NFC og naturligvis 4G/LTE.

Lyd & Bilde er til stede ved den offisielle lanseringen i London på tirsdag, og når telefonen er presentert, vil du kunne læse om alle detaljene her på nettsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.