Nettbrett:

Apples nettbrett er så ettertraktet at over 50.000 allerede er i bruk, selv om den ikke kommer for salg før i morgen. Da slippes prisene og iPad-en er endelig i salg i Norge.

iPad-en er nettbrettet som forandret markedet. Apple har solgt så godt av iPad-ene at produksjonsapparatet har hatt problemer med å holde følge med etterspørselen. Om det er en av grunnene til at lanseringen i Norge har drøyet, skal være usagt, men tirsdag 30. desember er den endelig i salg her hjemme.
Da avslører også prisene som med norsk mva inn i beregningen bør bety cirka 4.000 kroner for en iPad med 16 GB lagringskapasitet og Wi-Fi. Legg på omlag en tusenlapp for hver dobling av kapasiteten til 32 og 64 GB.
Utgaven med 3G-tilkobling i tillegg vil koste ytterligere en tusenlapp mer, men Telenor og Netcom har allerede 3G-abonnementene på iPad klare.
Med subsidiene deres vil prisen bli lavere, men da binder man seg til dataabonnement omtrent på samme måte som man gjør med en mobiltelefon.
Hvis du lurer på om en iPad er noe for deg, kan du lese testen av den her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.