Search
Generic filters

HTC One i gigantformat

Med lanseringen av HTC One max får også HTC en storvokst mobil i sortimentet.

HTC One max følger i fotsporene på Samsung Galaxy Note 3 og Sony Xperia Z Ultra, og henvender seg til de som vil ha en skikkelig stor mobil.

Skjermen på 5,9″ gir samme Full HD-oppløsning som HTC One. Max-utgaven har også prosessoren(en quad-core 1,7 GHz Snapdragon 600) og design til felles med HTC’s kritikerroste Android-konge.

Dermed ser det ut til at HTC har gjort en ren forstørrelse av flaggskipet sitt for å tilfredstille de som måtte ønske seg en gigantversjon av HTC One. Men HTC One max byr også på flere viktige nyheter i forhold til HTC One, blant annet fingeravtrykkleser på baksiden, mulighet for å utvide lagringskapasiteten via microSD-kort, og ikke minst en oppdatering av mobilens software.

Fingeravtrykksleseren skal i følge HTC forenkle betjening med én hånd. I motsetning til Apples nylig lanserte TouchID kan HTC sin fingeravtrykksleser tildeles ulike funksjoner. Man kan bruke den til å åpne telefonen, men den kan også stilles inn til å åpne en bestemt app. Man kan registrere opptil tre fingre, som hver kan tildeles en egen funksjon.

HTCOneMax_2

I motsetning til HTC One som er tilgjengelig med opptil 32 GB intern lagringsplass, kommer HTC One max utelukkende med 16 GB. Til gjengjeld er det nå blitt plass til et microSD-kort på opptil 64 GB, som til sammen gir 80 GB å boltre seg på om nødvendig. Om det ikke skulle være nok, tilbyr HTC også 50 GB gratis plass på Google Drive.

HTC One max kommer også med en ny version av brukergrensesnittet HTC Sense samt diverse HTC-spesifikke funksjoner. Helt konkret innebærer det en oppdatering av nyhetsstrømmen BlinkFeed: Hittil har man kun kunnet velge nyhetskilder fra ett bestemt land, men med den nye Sense-versjonen kan man velge innhold fra forskjellige land og medier, inkludert sosiale medier som Google+, Instagram eller lokale nettaviser. Blinkfeed kan også hente opptil 120 artikler, som senere kan leses offline.

Telefonens fra før kritikerroste kamera får også et par nye funksjoner på max-versjonen. En ny finesse ved navn Dual Capture gjør det mulig å sette inn seg selv med på de bildene man tar, ved å bruke begge kameraer på en gang. En funksjon hvor HTC nok har latt seg inspirere av Samsung Galaxy S4.

Muligheten for å små videosnutter – de såkaldte Video Highlights – av bildeserier blir også forbedret, slik at man selv i større grad kan velge tema, musikk og hvilke bilder som skal inngå i filmen. Det blir også lettere å dele kameraets innhold med sosiale medier som Facebook.

Samtidig med HTC One max introduserer HTC BoomBass, en subwoofer som gir lyden fra de innebygde BoomSound-høyttalerne mer tyngde.
Samtidig med HTC One max introduserer HTC BoomBass, en subwoofer som gir lyden fra de innebygde BoomSound-høyttalerne mer tyngde.

Den nye Sense versjon 5.5 blir også rullet ut til HTC One og HTC One mini.

Pris og tilgjengelighet:
HTC One max kommer i butikkene i november til en veiledende utsalgspris på 5.699 kroner.

Spesifikasjoner:

Operativsystem: Android 4.3 Jelly Bean med Sense 5.5
Skjerm: 5,9″ 1080 x 1920
Prosessor: 1,7 GHz Snapdragon 600 quad-core
Lagring: 2 GB ram / 16 GB (+microSD op til 64 GB)
Kamera: 4 MP (Ultrapixel) + 2,1 MP
Trådløst: 4G LTE, NFC, BT 4.0, 802.11 a/ac/b/g/n
Størrelse: 164,5 x 82,5 x 10,29 mm
Vekt: 217 g
Batteri: 3300 mAh

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.