Håndlagede etuier i tre

Et etui i tre er tingen hvis man skal skille seg ut, som Groves iPad- og iPhone-etuier i bambus

Skrevet av / 25.03.14 - 08:30
Håndlagede etuier i tre

Det er ikke vanskelig å finne deksler og etuier til mobiler og nettbrett. Det som er vanskelig er å velge blant skogen av etuier i plast og kunststoff. Da er kanskje treverk et mindre opplagt, men mye stiligere valg.

Grove lager kun deksler og etuier i treverk. Som disse i bambus.

iphone-bamboo-galb-B1_800x800_90

De finnes også til MacBook, og de lager så gar en dokking i tre. Bambus-dekselet til iPad og iPad mini, har brettbart deksel slik at man kan sette den fra seg horisontalt, og det er laget hull til alle åpninger og knapper på iPad-en.

Grove Bamboo lager også deksler i lønn og valnøtt, og et deksel med påmalte striper. Alle til iPhone 5/5S eller iPhone 4/4S, mens iPad-dekslene som også finnes i valnøtt, lages for iPad air og mini.

Det finnes også en enkel bambusdekor som man kan klistre på baksiden av iPad-en, eller en på en MacBook 13 eller 15-tommer.

ipad-bamboo-galb-A1_800x800_90

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Ny kompakt flaggskipmobil fra Asus

10 nye funksjoner å glede seg til i iOS 17

Kongen av klapptelefoner er tilbake med Motorola Razr 40 Ultra.

Mobil med basisfunksjoner er målrettet skjermtrøtte unge

Apples Min bildestrøm stenges

Airtags til Android

Scroll to Top