TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Håndlagede etuier i tre

Et etui i tre er tingen hvis man skal skille seg ut, som Groves iPad- og iPhone-etuier i bambus

forfatter
Publisert 25.03.14 - 08:30

Det er ikke vanskelig å finne deksler og etuier til mobiler og nettbrett. Det som er vanskelig er å velge blant skogen av etuier i plast og kunststoff. Da er kanskje treverk et mindre opplagt, men mye stiligere valg.

Grove lager kun deksler og etuier i treverk. Som disse i bambus.

iphone-bamboo-galb-B1_800x800_90

De finnes også til MacBook, og de lager så gar en dokking i tre. Bambus-dekselet til iPad og iPad mini, har brettbart deksel slik at man kan sette den fra seg horisontalt, og det er laget hull til alle åpninger og knapper på iPad-en.

Grove Bamboo lager også deksler i lønn og valnøtt, og et deksel med påmalte striper. Alle til iPhone 5/5S eller iPhone 4/4S, mens iPad-dekslene som også finnes i valnøtt, lages for iPad air og mini.

Det finnes også en enkel bambusdekor som man kan klistre på baksiden av iPad-en, eller en på en MacBook 13 eller 15-tommer.

ipad-bamboo-galb-A1_800x800_90

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljene om de nye mobilene. Og for første gang får Nord-serien også et par trådløse ørepropper.
Beste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gjør nesten iPad Pro rangen stridig som markedets beste nettbrett. Dessverre er skjermen fortsatt basert på gammel teknologi.
En æra er forbi iPods 21 år lange historie er nå over. Apple produserer ikke flere eksemplarer av iPod Touch
Sony lanserer ny toppmobil til entusiaster Den nye Android-smarttelefon fokuserer spesielt på video og fotografi
Praktisk lader og stativ for hjemmekontoret Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.
Bli en bedre golfspiller Garmin vil hjelpe deg med å prestere på golfbanen
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend