iPhone app

Nå kan du laste ned kartapplikasjonen Google Maps til din iPhone. Som er bedre enn samme app for Android.
forfatter

Apple har fått mye kritikk for sin nye karttjeneste i iOS 6 til iPhone og iPad. Folk har ikke bare havnet på feil sted, men kartvisningen har plassert byer i andre land, og veier har endt ut i intet.

Alt skyldes en uferdig versjon av karttjenesten, som må sies å være under utvikling. Men vi har tross det hørt om veldig få som har hatt virkelige problemer med kartene i iOS 6.

Uansett, nå har Google endelig lansert Maps for iOS, og i følge dem selv er appen bedre enn Android-versjonen.

Det skyldes nok at iOS-utgaven er en nyere versjon, enn den som er tilgjengelig for Android nå.

Kart-appen har sted til sted navigering, gatevisning (street view), og et forbedret grensesnitt, som gjør appen enklere å bruke.

Du trenger forøvrig ikke iOS6 for å installere Google Maps, har du den på en iPhone med iOS 5-1, kan du oppgradere i App Store.

Både appen og oppgraderingen er gratis.

Google Maps nedlasting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.