Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Galaxy S6 edge får en storebror

Samsung har nettopp lansert Galaxy S6 edge+, en ekstra diger phablet-utgave av sin dyreste toppmobil.

Skrevet av / 13.08.15 - 19:59
Galaxy S6 edge får en storebror

Vi roste Samsung Galaxy S6 Edge opp i skyene når vi testet den før sommeren. Med begge S6-modellene startet Samsung fra scratch når det kom til design. Borte var all plast, og i stedet fikk vi moderne smarttelefoner med aluminiumsramme og glass på begge sider.

S6 Edge bød i tillegg på en spektakulær skjerm som er bøyd rundt kantene og en rekke nye funksjoner. Det er denne modellen, som nå kommer i «king size» størrelse, også kjent som phablet. S6 Edge+ får en 5.7 » skjerm, ny prosessor og hele 4 GB RAM.

«Hos Samsung, tror vi at store smartphone-skjermer er i ferd med å få fotfeste blant forbrukerne. De større skjermer kan gi brukerne den ultimate, oppslukende multimediaopplevelsen mens du er på farten,» sier Samsung-representant Jimmy Voss i en pressemelding.

Screen shot 2015-08-13 at. 18:34:29

Foruten den store skjermen kommer S6 Edge+ også med 4K videoopptak og «direktesending», som tillater deg å live-streame Full HD video direkte fra telefonen til andre individer, grupper eller offentlig gjennom YouTube Live. De som bruker en Galaxy S6 Edge+ kan motta YouTube-link fra hverandre, såvel som å følge live streaming video fra sin smarttelefon, nettbrett, PC eller Smart TV med YouTube-tilkobling.

Akkurat som den mindre Galaxy S6 Edge støtter også Edge+ trådløs lading.

Den nye Samsung-storebroren vil være tilgjengelig i butikkene fra september til veiledende priser på henholdsvis 7990 kr (32GB) og 8990 kr. (64GB) og i fargene gull Platinum og Black Sapphire.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top