TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Førsteinntrykk av Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomis råeste mobil er snart her, og vi har fått hendene på et eksemplar.

forfatter
Publisert 24.04.20 - 13:15

Xiaomi pleier å produsere «rimelige» mobiler, det vil si nesten like bra som konkurrentenes flaggskipsmodeller men til en mye bedre pris. Som vi skrev ved lanseringen, ser det ikke ut til at de nøyer seg med det. Den nyeste toppmodellen Mi 10 kommer også i en Pro-variant hvor det ikke er spart på kruttet. Vi har allerede fått tak i et testeksemplar.

Telefonen har både Hi-Res Audio og 5G-teknologi. (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Om man leter etter en mobil med den nyeste teknologien, finner man det aller meste her.

Snakk om å grille mobilen med effekt fra laderen (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Vi lurte først på hvorfor laderen var så stor. Helt til vi så effektnummer på den. 65W er mer enn hva mange laptop-ladere leverer! Det virker lovende for hurtigladningen.

Xiaomi Mi 10 Pro i fargen Alpine White (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Å kalle fargen på testeksemplaret for hvit er å underdrive hvor pen den er. Vi vil heller kalle den for perlehvit, for den skinner virkelig i lyset.

En farge med stort blikkfang  (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Spesielt om du lar solen speile seg i den slik at virkelig skinner. Dette er en mobil det ville vært synd å ha deksel på.

Pent buet glass slik man forventer fra en toppmodell (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Likt som Samsung en gang introduserte med sine Edge-modeller har Xiaomi Mi 10 Pro også en skjerm som mykt flyter rundt kanten. I motsetning til fjorårets svarte Mi 9 på bildet.

Jo flere kameraer jo bedre (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Mobilen har hele 4 kameraer; en ultravidvinkel, en vanlig vidvinkel, en 2x såkalt portrettobjektiv, samt en 10x hybridzoom telelinse. Hvis kvaliteten er like god som fjorårets Xiaomi Mi 9 så er dette veldig lovende.

Vi kjører nå på med testing og kommer snart tilbake med en anmeldelse av mobilen.

Xiaomi Mi 10 er tilgjengelig for kjøp fra 24. april og koster 9.990 kroner. Mi 10 Pro finnes i butikken den 30. april for 11.900 kroner.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
5G-mobil til under 3.000 kroner Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend